Giriş Kayıt
Atta Yaqub

Atta Yaqub (38)


Oyuncu

Atta Yaqub, 31 Aralık 1978 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 31 Aralık 1978
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.3 69,592
2015 37 Suç Oyuncu 6.5 19
2011 33 Dram Oyuncu    
2006 28 Komedi Oyuncu 6.4 1,685

Duygudan da Öte
2004 26 Dram Oyuncu 7.2 5,860
Dizi Altyazıları
Vikings (14,148) Supernatural (6,101) Mr. Robot (5,595) The Big Bang Theory (4,817) Gotham (3,809) Game of Thrones (3,634) Arrow (2,777) Shameless (2,669) The Flash (2,615) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,559)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017