Giriş Kayıt
Dolunay Soysert

Dolunay Soysert (44)


Oyuncu

Dolunay Soysert, 25 Mart 1973 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu. Veda (2010), Mavi Gözlü Dev (2007), İlk Aşk (2006), (2016) Kor (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1973
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Koç
8.4 (11 Oy)
  • Currently 167.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Dram Oyuncu 6.4 670
2016 Belgesel Oyuncu 8.0 411
2016 Dram Oyuncu 7.4 51
2014 Dram Oyuncu    
2013 40 Dram Oyuncu 4.9 45
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 452
2010 37 Biyografi Oyuncu 7.2 5,349
2009 36 Dram Oyuncu 5.6 154
2008 Komedi Oyuncu 6.8 44
2007 34 Dram Oyuncu 6.7 1,187
2006 33 Komedi Oyuncu 6.9 1,048
2006 33 Komedi Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu    
2004 31 Romantik Oyuncu 4.7 224
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2004 31 Komedi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.6 173
2003 Dram Oyuncu 6.4 1,020
1998 25 Tarihi Oyuncu 7.8 1,274
1997 24 Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 5.7 518
1995 22 Dram Oyuncu 5.7 6
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,333
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017