Giriş Kayıt
Dolunay Soysert

Dolunay Soysert (44)


Oyuncu

Dolunay Soysert, 25 Mart 1973 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu. Veda (2010), Mavi Gözlü Dev (2007), İlk Aşk (2006), (2016) Kor (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1973
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Koç
8.4 (11 Oy)
  • Currently 167.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.1 260
2017 Dram Oyuncu 7.6 42
2016 43 Dram Oyuncu 6.4 769
2016 Belgesel Oyuncu 7.8 453
2016 Dram Oyuncu 6.6 65
2014 Dram Oyuncu    
2013 40 Dram Oyuncu 4.8 46
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 471
2010 37 Biyografi Oyuncu 7.2 5,483
2009 36 Dram Oyuncu 5.6 164
2008 Komedi Oyuncu 6.6 52
2007 34 Dram Oyuncu 6.7 1,203
2006 33 Komedi Oyuncu 6.9 1,074
2006 33 Komedi Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu    
2004 31 Romantik Oyuncu 4.7 227
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2004 31 Komedi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.5 176
2003 Dram Oyuncu 6.4 1,058
1998 25 Tarihi Oyuncu 7.8 1,339
1997 24 Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 5.8 543
1995 22 Dram Oyuncu 5.7 6
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,389
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,157) Dunkirk (4,335) Stronger (3,637) It (2,440) American Made (1,741) Mother! (1,701) Loving Vincent (1,670) Kingsman: The Golden Circle (1,574) Flatliners (791) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,244) Shameless (6,591) Mr. Robot (6,312) Game of Thrones (3,711) Peaky Blinders (2,559) Manhunt: Unabomber (2,497) Lucifer (1,934) Designated Survivor (1,809) Supernatural (1,531) The Big Bang Theory (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017