Giriş Kayıt
Dolunay Soysert

Dolunay Soysert (43)


Oyuncu

Dolunay Soysert, 25 Mart 1973 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu. Orada (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1973
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Koç
8.4 (11 Oy)
  • Currently 167.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Dram Oyuncu 6.6 378
2016 Belgesel Oyuncu 8.8 236
2016 Dram Oyuncu 8.0 35
2014 Dram Oyuncu    
2013 40 Dram Oyuncu 4.7 43
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 403
2010 37 Biyografi Oyuncu 7.2 4,806
2009 36 Dram Oyuncu 5.6 154
2007 34 Dram Oyuncu 6.7 1,148
2006 33 Komedi Oyuncu 6.9 997
2006 33 Komedi Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu    
2004 31 Romantik Oyuncu 5.0 211
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2004 31 Komedi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.9 140
2003 Dram Oyuncu 6.4 959
1998 25 Tarihi Oyuncu 8.1 1,037
1997 24 Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 5.6 449
1995 22 Dram Oyuncu 5.7 6
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,139
Film Altyazıları
Passengers (8,625) Doctor Strange (4,299) Assassin's Creed (4,004) Arrival (2,949) Allied (2,766) xXx: Return of Xander Cage (2,614) Moana (1,889) Forushande (1,730) Hacksaw Ridge (1,728) Fences (1,514)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,690) Supernatural (8,461) Legion (8,315) Arrow (6,184) Black Sails (3,915) Taboo (3,885) Vikings (3,882) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,850) Suits (3,454) The 100 (3,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017