Giriş Kayıt
Dolunay Soysert

Dolunay Soysert (45)


Oyuncu

Dolunay Soysert, 25 Mart 1973 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu. Veda (2010), Mavi Gözlü Dev (2007), Seddülbahir 32 Saat (2016), İlk Aşk (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1973
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Koç
8.5 (12 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.1 406
2017 Dram Oyuncu 7.0 77
2016 43 Dram Oyuncu 6.5 958
2016 Belgesel Oyuncu 7.7 502
2016 Dram Oyuncu 6.8 78
2014 Dram Oyuncu    
2013 40 Dram Oyuncu 5.0 49
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 499
2012 Dram Oyuncu    
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 12,441
2010 37 Biyografi Oyuncu 7.2 5,630
2009 36 Dram Oyuncu 5.5 171
2008 Komedi Oyuncu 6.4 68
2007 34 Dram Oyuncu 6.7 1,232
2006 33 Komedi Oyuncu 6.8 1,116
2006 33 Komedi Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu    
2004 31 Romantik Oyuncu 4.7 235
2004 Komedi Oyuncu 4.7 67
2004 31 Komedi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.5 183
2003 Dram Oyuncu 6.4 1,104
1998 25 Tarihi Oyuncu 7.8 1,390
1997 24 Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 5.8 607
1995 22 Dram Oyuncu 5.7 6
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,452
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018