Giriş Kayıt
Mirella Pascual

Mirella Pascual


Oyuncu

Mirella Pascual, oyuncu. Viski (2004), Boyita'nın Son Yazı (2009), Leo'nun Odası (2009), Penumbra (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 7.8 9
2017 Dram Oyuncu 5.3 31
2016 Dram Oyuncu 7.0 388
2014 Dram Oyuncu 4.9 242
2011 Korku Oyuncu 5.6 821

Leo'nun Odası
2009 Dram Oyuncu 6.6 818

Boyita'nın Son Yazı
2009 Dram Oyuncu 7.1 688

Viski
2004 Komedi Oyuncu 7.2 4,091
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,426) Dunkirk (4,093) Stronger (3,209) It (2,299) American Made (1,589) Mother! (1,579) Loving Vincent (1,519) Kingsman: The Golden Circle (1,449) Flatliners (711) The Foreigner (697)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,853) Shameless (6,346) Mr. Robot (5,622) Game of Thrones (3,473) Peaky Blinders (2,337) Manhunt: Unabomber (2,292) Lucifer (1,839) Designated Survivor (1,705) Supernatural (1,453) The Big Bang Theory (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017