Giriş Kayıt
Mousy McCallum

Mousy McCallum (29)


Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Oyuncu

Olivia McCallum, 03 Ekim 1987 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, görsel efekt, oyuncu. Başlangıç (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Olivia McCallum
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1987
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Olivia 'Mousy' McCallum | Olivia McCallum | Olivie
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Casuslar Köprüsü
2015 28 Dram Çeşitli 7.6 220,440
2015 28 Gizem Çeşitli 6.4 36,961

Yıldızlararası
2014 27 Macera Çeşitli 8.6 1,059,026

Galaksinin Koruyucuları
2014 27 Aksiyon Çeşitli 8.1 766,352
2014 27 Komedi Çeşitli 6.1 18,194

Çelik Adam
2013 26 Aksiyon Çeşitli 7.1 582,110

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 26 Macera Çeşitli 6.3 182,052
2012 25 Biyografi Çeşitli 6.8 63,394

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 25 Aksiyon Çeşitli 8.5 1,230,449

İyi Olan Kazansın
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.3 155,098

Düşmanı Korurken
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.8 175,342

Salgın
2011 24 Dram Çeşitli 6.6 187,768

Çılgın Aptal Aşk
2011 24 Komedi Çeşitli 7.4 398,574
2011 24 Aksiyon Çeşitli 7.0 574,484

Başlangıç
2010 23 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,594,498

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 23 Macera Çeşitli 6.5 326,664

İntikam Peşinde
2010 23 Suç Çeşitli 6.6 78,831

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 22 Komedi Çeşitli 6.6 73,285

Halk Düşmanları
2009 22 Biyografi Çeşitli 7.0 241,387

Evlilik Sınavı
2008 21 Komedi Çeşitli 6.7 16,622
2008 21 Aksiyon Çeşitli 6.7 313,782
2006 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.1 697

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 18 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.6 561,375
2005 18 Belgesel Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017