Giriş Kayıt
Mousy McCallum

Mousy McCallum (30)


Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Oyuncu

Olivia McCallum, 03 Ekim 1987 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, görsel efekt, oyuncu. Başlangıç (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Olivia McCallum
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1987
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Olivia 'Mousy' McCallum | Olivia McCallum | Olivie
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Casuslar Köprüsü
2015 28 Dram Çeşitli 7.6 245,103
2015 28 Gizem Çeşitli 6.4 44,625

Yıldızlararası
2014 27 Macera Çeşitli 8.6 1,182,587

Galaksinin Koruyucuları
2014 27 Aksiyon Çeşitli 8.1 850,650
2014 27 Komedi Çeşitli 6.1 19,925

Çelik Adam
2013 26 Aksiyon Çeşitli 7.1 615,955

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 26 Macera Çeşitli 6.3 187,520
2012 25 Biyografi Çeşitli 6.8 65,954

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 25 Aksiyon Çeşitli 8.4 1,311,804

İyi Olan Kazansın
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.3 161,685

Düşmanı Korurken
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.8 182,922

Salgın
2011 24 Dram Çeşitli 6.6 194,625

Çılgın Aptal Aşk
2011 24 Komedi Çeşitli 7.4 418,519
2011 24 Aksiyon Çeşitli 7.0 625,632

Başlangıç
2010 23 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,718,156

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 23 Macera Çeşitli 6.5 342,167

İntikam Peşinde
2010 23 Suç Çeşitli 6.6 82,016

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 22 Komedi Çeşitli 6.6 76,996

Halk Düşmanları
2009 22 Biyografi Çeşitli 7.0 251,447

Evlilik Sınavı
2008 21 Komedi Çeşitli 6.7 18,212
2008 21 Aksiyon Çeşitli 6.7 327,871
2006 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.1 697

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 18 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.6 605,198
2005 18 Belgesel Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018