Giriş Kayıt
Mousy McCallum

Mousy McCallum (29)


Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Oyuncu

Olivia McCallum, 03 Ekim 1987 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, görsel efekt, oyuncu. Başlangıç (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Olivia McCallum
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1987
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Olivia 'Mousy' McCallum | Olivia McCallum | Olivie
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Casuslar Köprüsü
2015 28 Dram Çeşitli 7.6 217,920
2015 28 Gizem Çeşitli 6.4 36,293

Yıldızlararası
2014 27 Macera Çeşitli 8.6 1,047,630

Galaksinin Koruyucuları
2014 27 Aksiyon Çeşitli 8.1 756,965
2014 27 Komedi Çeşitli 6.1 18,064

Çelik Adam
2013 26 Aksiyon Çeşitli 7.1 576,985

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 26 Macera Çeşitli 6.3 181,517
2012 25 Biyografi Çeşitli 6.8 63,152

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 25 Aksiyon Çeşitli 8.5 1,222,559

İyi Olan Kazansın
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.3 154,393

Düşmanı Korurken
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.8 174,593

Salgın
2011 24 Dram Çeşitli 6.6 187,003

Çılgın Aptal Aşk
2011 24 Komedi Çeşitli 7.4 396,699
2011 24 Aksiyon Çeşitli 7.0 570,768

Başlangıç
2010 23 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,583,495

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 23 Macera Çeşitli 6.5 324,882

İntikam Peşinde
2010 23 Suç Çeşitli 6.6 78,542

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 22 Komedi Çeşitli 6.6 72,951

Halk Düşmanları
2009 22 Biyografi Çeşitli 7.0 240,316

Evlilik Sınavı
2008 21 Komedi Çeşitli 6.7 16,622
2008 21 Aksiyon Çeşitli 6.7 312,484
2006 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.1 697

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 18 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.6 557,967
2005 18 Belgesel Görsel Efekt    
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017