Giriş Kayıt
Mousy McCallum

Mousy McCallum (29)


Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Oyuncu

Olivia McCallum, 03 Ekim 1987 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, görsel efekt, oyuncu. Başlangıç (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Olivia McCallum
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1987
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Olivia 'Mousy' McCallum | Olivia McCallum | Olivie
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Casuslar Köprüsü
2015 28 Dram Çeşitli 7.6 204,667
2015 28 Gizem Çeşitli 6.4 32,827

Yıldızlararası
2014 27 Macera Çeşitli 8.6 998,074

Galaksinin Koruyucuları
2014 27 Aksiyon Çeşitli 8.1 722,432
2014 27 Komedi Çeşitli 6.1 17,667

Çelik Adam
2013 26 Aksiyon Çeşitli 7.1 566,287

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 26 Macera Çeşitli 6.3 179,117
2012 25 Biyografi Çeşitli 6.8 62,047

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 25 Aksiyon Çeşitli 8.5 1,190,337

İyi Olan Kazansın
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.3 151,650

Düşmanı Korurken
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.8 171,343

Salgın
2011 24 Dram Çeşitli 6.6 184,514

Çılgın Aptal Aşk
2011 24 Komedi Çeşitli 7.4 387,248
2011 24 Aksiyon Çeşitli 7.0 556,096

Başlangıç
2010 23 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,534,668

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 23 Macera Çeşitli 6.5 317,899

İntikam Peşinde
2010 23 Suç Çeşitli 6.6 77,155

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 22 Komedi Çeşitli 6.6 71,635

Halk Düşmanları
2009 22 Biyografi Çeşitli 7.0 236,477

Evlilik Sınavı
2008 21 Komedi Çeşitli 6.7 16,622
2008 21 Aksiyon Çeşitli 6.7 306,870
2006 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.1 697

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 18 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.6 543,247
2005 18 Belgesel Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017