Giriş Kayıt
Mousy McCallum

Mousy McCallum (29)


Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Oyuncu

Olivia McCallum, 03 Ekim 1987 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, görsel efekt, oyuncu. Başlangıç (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Olivia McCallum
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1987
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Olivia 'Mousy' McCallum | Olivia McCallum | Olivie
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Casuslar Köprüsü
2015 28 Dram Çeşitli 7.6 213,543
2015 28 Gizem Çeşitli 6.4 34,760

Yıldızlararası
2014 27 Macera Çeşitli 8.6 1,028,554

Galaksinin Koruyucuları
2014 27 Aksiyon Çeşitli 8.1 737,479
2014 27 Komedi Çeşitli 6.1 17,884

Çelik Adam
2013 26 Aksiyon Çeşitli 7.1 572,124

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 26 Macera Çeşitli 6.3 180,539
2012 25 Biyografi Çeşitli 6.8 62,680

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 25 Aksiyon Çeşitli 8.5 1,209,699

İyi Olan Kazansın
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.3 153,345

Düşmanı Korurken
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.8 173,422

Salgın
2011 24 Dram Çeşitli 6.6 185,930

Çılgın Aptal Aşk
2011 24 Komedi Çeşitli 7.4 393,686
2011 24 Aksiyon Çeşitli 7.0 564,525

Başlangıç
2010 23 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,563,821

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 23 Macera Çeşitli 6.5 322,100

İntikam Peşinde
2010 23 Suç Çeşitli 6.6 78,048

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 22 Komedi Çeşitli 6.6 72,446

Halk Düşmanları
2009 22 Biyografi Çeşitli 7.0 238,754

Evlilik Sınavı
2008 21 Komedi Çeşitli 6.7 16,622
2008 21 Aksiyon Çeşitli 6.7 310,017
2006 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.1 697

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 18 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.6 551,648
2005 18 Belgesel Görsel Efekt    
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017