Giriş Kayıt
Mousy McCallum

Mousy McCallum (30)


Yönetmen Asistanı, Görsel Efekt, Oyuncu

Olivia McCallum, 03 Ekim 1987 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, görsel efekt, oyuncu. Başlangıç (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Olivia McCallum
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1987
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Olivia 'Mousy' McCallum | Olivia McCallum | Olivie
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Casuslar Köprüsü
2015 28 Dram Çeşitli 7.6 228,810
2015 28 Gizem Çeşitli 6.4 38,992

Yıldızlararası
2014 27 Macera Çeşitli 8.6 1,100,048

Galaksinin Koruyucuları
2014 27 Aksiyon Çeşitli 8.1 793,619
2014 27 Komedi Çeşitli 6.1 18,357

Çelik Adam
2013 26 Aksiyon Çeşitli 7.1 591,750

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 26 Macera Çeşitli 6.3 183,840
2012 25 Biyografi Çeşitli 6.8 64,194

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 25 Aksiyon Çeşitli 8.4 1,256,534

İyi Olan Kazansın
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.3 157,537

Düşmanı Korurken
2012 25 Aksiyon Çeşitli 6.8 178,003

Salgın
2011 24 Dram Çeşitli 6.6 190,038

Çılgın Aptal Aşk
2011 24 Komedi Çeşitli 7.4 405,542
2011 24 Aksiyon Çeşitli 7.0 587,082

Başlangıç
2010 23 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,633,577

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 23 Macera Çeşitli 6.5 332,005

İntikam Peşinde
2010 23 Suç Çeşitli 6.6 79,888

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 22 Komedi Çeşitli 6.6 74,332

Halk Düşmanları
2009 22 Biyografi Çeşitli 7.0 244,708

Evlilik Sınavı
2008 21 Komedi Çeşitli 6.7 17,620
2008 21 Aksiyon Çeşitli 6.7 318,068
2006 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.1 697

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 18 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.6 571,668
2005 18 Belgesel Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017