Giriş Kayıt
Kujira

Kujira (56)


Oyuncu

Wakako Matsumoto, 01 Nisan 1961 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Naruto: Shippûden (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wakako Matsumoto
Doğum Tarihi: 01 Nisan 1961
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu    
2013 52 Animasyon Oyuncu 7.4 287
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 447
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 306
2011 Animasyon Oyuncu 8.4 549
2008 47 Animasyon Oyuncu 7.1 2,075
2008 Animasyon Oyuncu 6.3 397
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 43
2007 Animasyon Oyuncu 8.5 52,501
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 2,879
2006 Animasyon Oyuncu 8.8 3,396
2004 Animasyon Oyuncu 6.2 30
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 46,510

Kovboy Bebop
2001 40 Animasyon Oyuncu 7.9 34,193
2001 Animasyon Oyuncu 7.1 210

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 46,965
1992 31 Gerilim Oyuncu 6.9 229
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017