Giriş Kayıt
Eva Juel Hammerich

Eva Juel Hammerich


Yapımcı

Eva Juel Hammerich, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Eva Juel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahin'in Kızı
2015 Macera Yapımcı 6.0 1,747
2011 Komedi Yapımcı 5.2 183
2009 Komedi Yapımcı 6.5 795
2009 Komedi Yapımcı 5.9 408
2008 Kısa Metraj Yapımcı 7.7 81

Sihirli mantar
2007 Korku Yapımcı 4.8 13,962
2007 Dram Yapımcı 5.2 16
2002 Biyografi Çeşitli 6.8 1,855

The Apocalyps
2002 Dram Çeşitli    

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 111,046

Sibirya Berberi
1998 Komedi Çeşitli 7.9 9,380

Smilla Ve Karlar
1997 Aksiyon Çeşitli 6.4 11,982

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017