Giriş Kayıt
Marko Mäkilaakso

Marko Mäkilaakso (39)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Marko Mäkilaakso, 23 Şubat 1978 Hämeenlinna, Finlandiya doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı. War of the Dead (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1978
Doğum Yeri: Hämeenlinna, Finlandiya
Diğer Bir İsmi: Mark Hillvalley | Marko Makilaakso | Mark Makilaak
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.7 33
2015 37 Aksiyon 4.5 700
2013 35 Aile Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.8 50
2012 34 Aksiyon Yönetmen    
2011 33 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Kameraman
4.1 2,185
2006 28 Komedi Çeşitli 6.2 6,320
2001 23 Romantik Oyuncu 4.9 1,672
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017