Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Todd Brown

Todd Brown


Yapımcı, Oyuncu

Todd Brown, yapımcı, oyuncu. Baskın (2011), Baskın 2 (2014), Suç Zamanı (2007), Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 5.7 184
2015 Fantastik Yapımcı 5.7 3,943
2015 Korku 4.2 244
2015 Gerilim Yapımcı 6.0 1,223
2015 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 92
2015 Gerilim 5.8 2,385
2015 Komedi Yapımcı 5.0 3,267
2015 Korku Yapımcı    
2014 Aksiyon Yapımcı 5.4 795
2014 Belgesel Yapımcı 7.4 3,397

Baskın 2
2014 Aksiyon Yapımcı 8.0 88,399
2014 Bilim-Kurgu 3.7 1,069

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Yapımcı 5.5 5,834
2014 Korku Yapımcı 6.7 15,808
2014 Aksiyon 3.4 425
2013 Korku 4.2 521
2013 Belgesel 8.1 14,624

Kozmonot
2013 Dram Çeşitli
4.1 687
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 1,390

Frankenstein'ın Ordusu
2013 Aksiyon Yapımcı 5.3 6,512
2013 Korku    

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Yapımcı 4.7 14,502
2012 Aksiyon 5.6 797
2012 Kısa Metraj 5.7 21

İnsan Kırkayak 2
2011 Korku 3.9 27,864
2011 Dram Oyuncu
5.4 3,915

Baskın
2011 Aksiyon Yapımcı 7.6 153,293

Canavar Dövüşü
2011 Aksiyon 3.6 1,944

Karanlık Ada
2010 Bilim-Kurgu Yapımcı
3.3 1,175
2010 Komedi 7.2 35
2008 Korku Yapımcı 4.3 256

Suç Zamanı
2007 Korku Yapımcı 7.2 43,274
2007 Dram 4.3 651
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017