Giriş Kayıt
Todd Brown

Todd Brown


Yapımcı, Oyuncu

Todd Brown, yapımcı, oyuncu. Baskın (2011), Baskın 2 (2014), Suç Zamanı (2007), Baskın (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korku Tüneli
2017 Korku Yapımcı 4.6 7,119
2017 Aksiyon Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 6.3 127
2016 Korku Yapımcı 5.8 17,436
2015 Fantastik Yapımcı 5.8 5,913
2015 Korku 4.2 244
2015 Gerilim Yapımcı 6.0 1,223
2015 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 92
2015 Gerilim 5.8 2,385
2015 Komedi Yapımcı 5.0 3,611
2014 Aksiyon Yapımcı 5.4 795
2014 Belgesel Yapımcı 7.4 3,397

Baskın 2
2014 Aksiyon Yapımcı 8.0 94,839
2014 Bilim-Kurgu 3.7 1,069

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Yapımcı 5.5 5,834
2014 Korku Yapımcı 6.7 17,585
2014 Aksiyon 3.4 425
2013 Korku 4.2 521
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 1,542
2013 Belgesel 8.1 14,624

Kozmonot
2013 Dram Çeşitli
4.1 687

Frankenstein'ın Ordusu
2013 Aksiyon Yapımcı 5.3 6,512
2013 Korku    

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Yapımcı 4.7 15,679
2012 Aksiyon 5.6 797
2012 Kısa Metraj 5.7 21

İnsan Kırkayak 2
2011 Korku 3.9 29,569
2011 Dram Oyuncu
5.4 3,915

Baskın
2011 Aksiyon Yapımcı 7.6 162,145

Canavar Dövüşü
2011 Aksiyon 3.6 1,944

Karanlık Ada
2010 Bilim-Kurgu Yapımcı
3.3 1,175
2010 Komedi 7.2 35
2008 Korku Yapımcı 4.3 256

Suç Zamanı
2007 Korku Yapımcı 7.2 47,252
2007 Dram 4.3 651
- Dram Yapımcı    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,157) Dunkirk (4,335) Stronger (3,637) It (2,440) American Made (1,741) Mother! (1,701) Loving Vincent (1,670) Kingsman: The Golden Circle (1,574) Flatliners (791) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,244) Shameless (6,591) Mr. Robot (6,312) Game of Thrones (3,711) Peaky Blinders (2,559) Manhunt: Unabomber (2,497) Lucifer (1,934) Designated Survivor (1,809) Supernatural (1,531) The Big Bang Theory (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017