Giriş Kayıt
Nicolas Duval-Adassovsky

Nicolas Duval-Adassovsky


Yapımcı

Nicolas Duval-Adassovsky, yapımcı. Gönül Avcısı (2010), Hayatımın Şansı (2014), Düğünümüz Var (2017), Nos jours heureux (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicolas Duval
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.3 218

Stalin'in Ölümü
2017 Biyografi Yapımcı 7.2 30,306

Düğünümüz Var
2017 Komedi Yapımcı 7.0 3,847

Bir Torba Bilye
2017 Dram Yapımcı 7.3 2,018

Balerin ve Afacan Mucit
2016 Animasyon Yapımcı 6.8 13,193
2016 Yapımcı 6.9 624
2015 Dram Yapımcı 7.3 58

Hayatımın Şansı
2014 Komedi Yapımcı 6.7 11,126
2014 Komedi Yapımcı 6.3 345

Yanardağ
2013 Komedi Yapımcı    
2013 Yapımcı 6.2 476
2012 Komedi Yapımcı 6.3 6,016
2012 Komedi Yapımcı 5.3 70

Can Dostum
2011 Biyografi Yapımcı 8.5 614,047
2011 Aksiyon Yapımcı 5.8 448

Gönül Avcısı
2010 Komedi Yapımcı 6.8 22,050
2010 Dram Yapımcı 6.6 464

Sana Kadar
2009 Komedi Yapımcı 6.1 1,113
2009 Komedi Yapımcı 6.4 1,115
2006 Komedi Yapımcı 6.8 2,272
2005 Komedi Yapımcı 7.1 846
2005 Komedi Yapımcı 6.1 798
1986 Komedi Yapımcı 5.9 745
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018