Giriş Kayıt
Nicolas Duval-Adassovsky

Nicolas Duval-Adassovsky


Yapımcı

Nicolas Duval-Adassovsky, yapımcı. Gönül Avcısı (2010), Hayatımın Şansı (2014), Nos jours heureux (2006), Tellement proches (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicolas Duval
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı    
2017 Dram Yapımcı 7.4 382
2017 Dram Yapımcı    
2016 Animasyon Yapımcı 6.8 6,354
2016 Yapımcı 6.9 624
2015 Dram Yapımcı 7.3 58

Hayatımın Şansı
2014 Komedi Yapımcı 6.7 11,126
2014 Komedi Yapımcı 6.3 345

Yanardağ
2013 Komedi Yapımcı    
2013 Yapımcı 6.2 476
2012 Komedi Yapımcı 6.3 6,016
2012 Komedi Yapımcı 5.3 70

Can Dostum
2011 Biyografi Yapımcı 8.6 566,504
2011 Aksiyon Yapımcı 5.8 448

Gönül Avcısı
2010 Komedi Yapımcı 6.8 22,050
2010 Dram Yapımcı 6.6 464

Sana Kadar
2009 Komedi Yapımcı 6.1 1,113
2009 Komedi Yapımcı 6.4 1,115
2006 Komedi Yapımcı 6.8 2,272
2005 Komedi Yapımcı 7.1 846
2005 Komedi Yapımcı 6.1 798
1987 Komedi Yapımcı 5.9 714
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017