Giriş Kayıt
Nicolas Duval-Adassovsky

Nicolas Duval-Adassovsky


Yapımcı

Nicolas Duval-Adassovsky, yapımcı. Gönül Avcısı (2010), Hayatımın Şansı (2014), Nos jours heureux (2006), Sana Kadar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicolas Duval
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.4 309
2017 Dram Yapımcı    
2016 Animasyon Yapımcı 6.8 4,811
2016 Yapımcı 6.9 624
2015 Dram Yapımcı 7.3 58

Hayatımın Şansı
2014 Komedi Yapımcı 6.7 11,126
2014 Komedi Yapımcı 6.3 345

Yanardağ
2013 Komedi Yapımcı    
2013 Yapımcı 6.2 476
2012 Komedi Yapımcı 6.3 6,016
2012 Komedi Yapımcı 5.3 70

Can Dostum
2011 Biyografi Yapımcı 8.6 558,329
2011 Aksiyon Yapımcı 5.8 448

Gönül Avcısı
2010 Komedi Yapımcı 6.8 22,048
2010 Dram Yapımcı 6.6 464

Sana Kadar
2009 Komedi Yapımcı 6.1 1,113
2006 Komedi Yapımcı 6.8 2,272
2005 Komedi Yapımcı 7.1 846
2005 Komedi Yapımcı 6.1 798
1986 Komedi Yapımcı 5.9 555
Dizi Altyazıları
The Flash (10,846) Better Call Saul (6,281) Fargo (5,548) Arrow (4,587) Lucifer (4,493) The 100 (4,370) Gotham (3,726) 12 Monkeys (2,949) Supernatural (2,922) American Gods (2,886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017