Giriş Kayıt
Gareth Young

Gareth Young


Editör, Editör, Yapım Yöneticisi

Gareth Young, editör, editör, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 5.6 114

Araba Ev
2010 Dram Editör 6.9 1,666

En Soğuk Yolculuk (Lapland Seferi)
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 4,541
2010 Editör    

Gizem
2009 Dram Editör 6.5 8,795
2008 Dram Editör 6.2 191

Donuk Kare
2004 Gerilim Editorial Department 6.4 2,604
2001 Komedi Editör
Editorial Department
   
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017