Giriş Kayıt


Oyuncu

, oyuncu. The Way Way Back (2013), Terabithia Köprüsü (2007), Soul Surfer (2011), Sihirli Dağ (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Annasophia Robb
Web Sitesi: |
Boyu: 1.57 m
9.1 (30 Oy)
  • Currently 181.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 6.3 1,238
2017 Suç Oyuncu 4.2 944
2016 Dram Oyuncu 7.5 1,975
2015 Dram Oyuncu 7.3 1,277
2014 Kısa Metraj Oyuncu    

Cesur Zebra
2013 Animasyon Oyuncu 5.8 4,089
2013 Komedi Oyuncu 7.4 128,561

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Oyuncu 7.0 23,814
2011 Biyografi Oyuncu 7.1 39,884
2010 Dram Oyuncu 6.6 549

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 48,851

Uyurgezer
2008 Dram Oyuncu 6.2 4,954

Atlayıcı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.1 264,036
2008 Macera Oyuncu 4.7 1,343
2007 Dram Oyuncu 7.5 1,255

Hasat Zamanı
2007 Korku Oyuncu 5.7 39,779

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Oyuncu 7.2 125,659
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Oyuncu 6.7 368,315
2005 Komedi Oyuncu 6.4 9,320
2004 Aile Oyuncu 7.2 1,527
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018