Giriş Kayıt
AnnaSophia Robb

AnnaSophia Robb (23)


Oyuncu

AnnaSophia Robb, 08 Aralık 1993 Denver, Colorado, ABD doğumlu oyuncu. The Way Way Back (2013), Terabithia Köprüsü (2007), Soul Surfer (2011), Sihirli Dağ (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1993
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Annasophia Robb
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu: 1.57 m
9.1 (29 Oy)
  • Currently 181.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.8 36
2017 Suç Oyuncu 4.9 924
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.5 1,819
2015 22 Dram Oyuncu 7.2 818
2014 21 Kısa Metraj Oyuncu    

Cesur Zebra
2013 20 Animasyon Oyuncu 5.8 4,089
2013 20 Komedi Oyuncu 7.4 123,509

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Oyuncu 7.0 22,953
2011 18 Biyografi Oyuncu 7.1 38,091
2010 17 Dram Oyuncu 6.6 549

Sihirli Dağ
2009 16 Aksiyon Oyuncu 5.7 46,432

Uyurgezer
2008 15 Dram Oyuncu 6.2 4,954

Atlayıcı
2008 15 Aksiyon Oyuncu 6.1 255,244
2008 15 Macera Oyuncu 4.7 1,343
2007 14 Dram Oyuncu 7.5 1,255

Hasat Zamanı
2007 14 Korku Oyuncu 5.7 38,547

Terabithia Köprüsü
2007 14 Macera Oyuncu 7.2 119,116
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 12 Macera Oyuncu 6.7 348,023
2005 12 Komedi Oyuncu 6.4 8,852
2004 11 Aile Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017