Giriş Kayıt
Yoyo Chen

Yoyo Chen (36)


Oyuncu

Yoyo Chen, 26 Ağustos 1981 Hong Kong doğumlu oyuncu. AV (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1981
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Chi-Yiu Chan
Burcu: Başak
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 30 Suç Oyuncu 7.0 1,638
2011 30 Komedi Oyuncu 5.9 200
2010 29 Komedi Oyuncu 5.7 363
2009 Dram Oyuncu 5.9 9
2008 Dram Oyuncu 8.4 28
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018