Giriş Kayıt
Otis Best

Otis Best


Yapımcı, Oyuncu

Otis Best, yapımcı, oyuncu. Güzellik Salonu (2005), The Perfect Match (2016), The Perfect Holiday (2007), The Cookout (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Otis K. Best III
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.0 498
2016 Komedi Yapımcı 4.9 2,604
2015 Komedi Yapımcı 5.7 423
2014 Aksiyon Yapımcı 4.9 585
2013 Gerilim Yapımcı    
2011 Komedi Yapımcı 6.2 1,756

Doğru Hamle
2010 Komedi Oyuncu 5.8 10,570
2007 Komedi Yapımcı 4.3 2,490

Yaşam Desteği
2007 Dram Yapımcı    

Güzellik Salonu
2005 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 14,589
2004 Komedi Yapımcı
Oyuncu
3.6 2,399
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018