Giriş Kayıt
Otis Best

Otis Best


Yapımcı, Oyuncu

Otis Best, yapımcı, oyuncu. Güzellik Salonu (2005), The Perfect Holiday (2007), The Perfect Match (2016), The Cookout (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Otis K. Best III
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 4.8 2,087
2015 Komedi Yapımcı 5.7 423
2014 Aksiyon Yapımcı 4.9 585
2013 Gerilim Yapımcı    
2011 Komedi Yapımcı 6.2 1,756

Doğru Hamle
2010 Komedi Oyuncu 5.8 10,570
2007 Komedi Yapımcı 4.3 2,490

Yaşam Desteği
2007 Dram Yapımcı    

Güzellik Salonu
2005 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 13,787
2004 Komedi Yapımcı
Oyuncu
3.6 2,399
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017