Giriş Kayıt
Andrew Reimer

Andrew Reimer


Yapımcı

Andrew Reimer, yapımcı. (2004) Çarpışma (2004), (2005) Matador (2005), (2006) Dingin Savaşçı (2006), (2004) Drew ile Randevum (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andy Reimer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı 6.4 719
2008 Komedi Yapımcı 5.2 423

Dingin Savaşçı
2006 Dram Yapımcı 7.3 22,695

Matador
2005 Komedi Yapımcı 6.8 41,515

Karambol
2005 Suç Yapımcı    

Hayvan
2005 Dram Yapımcı 5.0 493

Kimseye Güvenme
2005 Dram Yapımcı 5.9 3,319

Geçmişin Hesabı
2005 Suç Yapımcı 4.5 607

Çarpışma
2004 Dram Yapımcı 7.8 381,235

Kutsanmış
2004 Dram Yapımcı 4.2 1,889

Drew ile Randevum
2004 Belgesel Yapımcı 6.6 4,313
2004 Gerilim Yapımcı 4.5 804
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017