Giriş Kayıt
Kiralee Hayashi

Kiralee Hayashi


Dublör, Oyuncu

Kiralee Hayashi, dublör, oyuncu. Pali Road (2015), Klinik (2017), Dirty 30 (2016), İkiz Tepeler (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kira Lee Hayashi | Kira Hayashi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Dublör    

İkiz Tepeler
2017 Suç Dublör 8.6 30,229
2017 Aksiyon Dublör 5.6 19,819

Klinik
2017 Gerilim Dublör 5.1 3,452
2017 Dram Çeşitli    
2017 Aksiyon Dublör    

Batı Dünyası
2016 Dram Dublör 8.9 247,306
2016 Komedi Dublör 5.5 1,842

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Dublör 5.2 141,363
2016 Komedi Dublör 7.3 64

Vaiz
2016 Macera Dublör 8.1 46,623
2016 Komedi Dublör 7.0 4,251
2015 Aksiyon Dublör 5.2 395
2015 Dram Dublör 8.5 2,163

Gece Vurgunu
2014 Suç Dublör 7.9 358,449

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 267,770

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Dublör 5.5 200,399

Kara Kobra
2012 Aksiyon Oyuncu    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Dublör 4.9 195,576

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.8 143,434

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Dublör 6.9 250,764
2009 Suç Dublör 6.7 40,323
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör
Oyuncu
5.3 37,397
2007 Korku Oyuncu 3.7 1,323
2006 Korku Oyuncu    
2004 Aksiyon Dublör 6.1 215,053
2003 Dram Dublör 6.4 129

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör 5.3 187,898
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,901) Blade Runner 2049 (3,520) Jigsaw (2,646) Last Flag Flying (2,439) The Man from Earth: Holocene (2,415) Geostorm (2,378) The Open House (1,345) Dunkirk (1,189) The Foreigner (1,054) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,156) Black Mirror (5,650) Supernatural (4,724) The Big Bang Theory (4,061) Shameless (2,660) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,579) The Blacklist (2,234) The Flash (1,915) The X Files (1,899) Knightfall (1,492)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018