Giriş Kayıt
Kiralee Hayashi

Kiralee Hayashi


Dublör, Oyuncu

Kiralee Hayashi, dublör, oyuncu. Pali Road (2015), Clinical (2017), Dirty 30 (2016), The Real O'Neals (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kira Lee Hayashi | Kira Hayashi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkiz Tepeler
2017 Suç Dublör 9.4 5,659
2017 Aksiyon Dublör 5.5 12,026
2017 Gerilim Dublör 5.1 2,345
2017 Dram Çeşitli    
2017 Aksiyon Dublör    
2016 Komedi Dublör 5.5 1,842

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Dublör 5.3 127,813
2016 Komedi Dublör 7.0 3,821
2015 Aksiyon Dublör 5.2 395
2015 Dram Dublör 8.5 2,163

Gece Vurgunu
2014 Suç Dublör 7.9 332,700

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 255,594

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Dublör 5.5 194,384

Kara Kobra
2012 Aksiyon Oyuncu    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Dublör 4.9 190,296

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.8 140,366

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Dublör 6.9 241,470
2009 Suç Dublör 6.7 38,229
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör
Oyuncu
5.3 36,787
2007 Korku Oyuncu 3.7 1,323
2006 Korku Oyuncu    
2004 Aksiyon Dublör 6.0 207,043
2003 Dram Dublör 6.4 129

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör 5.3 182,511
Dizi Altyazıları
The Flash (10,781) Better Call Saul (6,200) Fargo (5,440) Arrow (4,478) Lucifer (4,446) The 100 (4,232) Gotham (3,681) 12 Monkeys (2,917) Supernatural (2,868) American Gods (2,825)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017