Giriş Kayıt
Paul Gambaccini

Paul Gambaccini (68)


Oyuncu

Paul Matthew Gambaccini, 02 Nisan 1949 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Abba: The Winner Takes It All (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Matthew Gambaccini
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1949
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Professor of Pop
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 67 Belgesel Oyuncu 8.0 7
2012 63 Belgesel Oyuncu    
2011 62 Belgesel Oyuncu    
2005 56 Belgesel Oyuncu
7.2 237
1999 50 Belgesel Oyuncu    
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Film Altyazıları
Baywatch (15,207) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,118) 6 Days (2,371) Dangal (2,343) Lady Macbeth (2,302) Dunkirk (2,267) Security (1,839) King Arthur: Legend of the Sword (1,332) Wakefield (1,326) Alien: Covenant (1,031)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,148) The Defenders (5,590) Rick and Morty (3,943) The Strain (2,686) Suits (1,994) The Sinner (1,610) Mr. Mercedes (1,402) Fargo (1,220) Breaking Bad (1,056) Preacher (935)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017