Giriş Kayıt
Paul Gambaccini

Paul Gambaccini (68)


Oyuncu

Paul Matthew Gambaccini, 02 Nisan 1949 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Abba: The Winner Takes It All (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Matthew Gambaccini
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1949
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Professor of Pop
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 67 Belgesel Oyuncu 8.0 7
2012 63 Belgesel Oyuncu    
2011 62 Belgesel Oyuncu    
2005 56 Belgesel Oyuncu
7.2 237
1999 50 Belgesel Oyuncu    
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017