Giriş Kayıt
Jarrod Davis

Jarrod Davis (41)


Görsel Efekt

Jarrod Davis, 27 Haziran 1975 Odessa, Texas, ABD doğumlu görsel efekt. Tim'in Vermeer'i (2013), Drive (2007), (1999) Angel 2 (1999), (2003) Savaş Yıldızı Galactica (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1975
Doğum Yeri: Odessa, Texas, ABD
Takma İsmi: J-Rod
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 40 Macera Görsel Efekt 5.7 14

Tim'in Vermeer'i
2013 38 Belgesel Görsel Efekt 7.9 6,197
2011 36 Dram Görsel Efekt 5.8 284
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 4,545
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 40,663
2005 30 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 249,969

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt 6.4 37,559

Örümcek Adam 2
2004 29 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 433,717
2004 29 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 204,912

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 42,220
2002 27 Gerilim Görsel Efekt    
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 152,980

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 32,186
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 298

Angel 2
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 53,449
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 41,600
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017