Giriş Kayıt
Jarrod Davis

Jarrod Davis (42)


Görsel Efekt

Jarrod Davis, 27 Haziran 1975 Odessa, Texas, ABD doğumlu görsel efekt. Tim'in Vermeer'i (2013), Drive (2007), (1999) Angel 2 (1999), (2003) Savaş Yıldızı Galactica (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1975
Doğum Yeri: Odessa, Texas, ABD
Takma İsmi: J-Rod
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 40 Macera Görsel Efekt 5.7 14

Tim'in Vermeer'i
2013 38 Belgesel Görsel Efekt 7.9 6,197
2011 36 Dram Görsel Efekt 5.8 284
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 4,545
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 41,709
2005 30 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 256,431

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt 6.4 38,599

Örümcek Adam 2
2004 29 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 455,431
2004 29 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 213,370

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 42,220
2002 27 Gerilim Görsel Efekt    
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 156,399

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 34,602
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 298

Angel 2
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 55,350

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 44,599
Film Altyazıları
The Foreigner (7,315) The Mountain Between Us (5,190) Flatliners (4,826) Stronger (3,434) Beyond Skyline (3,255) Dunkirk (3,219) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,950) It (1,669) Victoria & Abdul (1,431)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,200) Mr. Robot (6,450) Game of Thrones (3,401) Shameless (2,839) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,638) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,914) Manhunt: Unabomber (1,902) Stranger Things (1,311) Lucifer (1,299)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017