Giriş Kayıt
Jarrod Davis

Jarrod Davis (42)


Görsel Efekt

Jarrod Davis, 27 Haziran 1975 Odessa, Texas, ABD doğumlu görsel efekt. Tim'in Vermeer'i (2013), Drive (2007), (1999) Angel 2 (1999), (2003) Savaş Yıldızı Galactica (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1975
Doğum Yeri: Odessa, Texas, ABD
Takma İsmi: J-Rod
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 40 Macera Görsel Efekt 5.7 14

Tim'in Vermeer'i
2013 38 Belgesel Görsel Efekt 7.9 6,197
2011 36 Dram Görsel Efekt 5.8 284
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 4,545
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 41,555
2005 30 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 255,530

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt 6.4 38,450

Örümcek Adam 2
2004 29 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 452,602
2004 29 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 212,072

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 42,220
2002 27 Gerilim Görsel Efekt    
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 156,001

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 34,074
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 298

Angel 2
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 55,117

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 44,017
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017