Giriş Kayıt
Jarrod Davis

Jarrod Davis (41)


Görsel Efekt

Jarrod Davis, 27 Haziran 1975 Odessa, Texas, ABD doğumlu görsel efekt. Tim'in Vermeer'i (2013), Drive (2007), (1999) Angel 2 (1999), (2003) Savaş Yıldızı Galactica (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1975
Doğum Yeri: Odessa, Texas, ABD
Takma İsmi: J-Rod
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 40 Macera Görsel Efekt 5.7 14

Tim'in Vermeer'i
2013 38 Belgesel Görsel Efekt 7.9 6,197
2011 36 Dram Görsel Efekt 5.8 284
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 4,536
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 40,390
2005 30 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 248,161

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt 6.4 37,284

Örümcek Adam 2
2004 29 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 427,024
2004 29 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 202,373

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 42,220
2002 27 Gerilim Görsel Efekt    
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 151,139

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 31,627
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 298

Angel 2
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 52,960
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 40,917
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017