Giriş Kayıt
Alejandro Lozano

Alejandro Lozano (42)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Alejandro Lozano, 18 Aralık 1975 Meksika doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu. Cabos'u Öldürmek (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Aralık 1975
Doğum Yeri: Meksika
Takma İsmi: Patas
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 7.9 81

Çaylaklar Çetesi
2013 38 Komedi Senarist 5.7 1,049
2013 Aksiyon Yönetmen 8.5 419
2012 37 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
6.3 553
2012 37 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.1 77
2010 35 Komedi Senarist 6.5 123
2010 35 Senarist
Yönetmen
6.6 11

Güneyin Sultanları
2007 32 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
6.1 981

Cabos'u Öldürmek
2004 29 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.6 3,547
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,802) Hostiles (3,166) Maze Runner: The Death Cure (2,734) Wildling (2,528) Red Sparrow (2,320) 12 Strong (1,781) The Commuter (1,122) Peter Rabbit (757) A Quiet Place (622) The Post (563)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,024) The Terror (4,799) Legion (2,239) The Flash (2,178) The Crossing (1,872) Supernatural (1,656) The Big Bang Theory (1,593) Vikings (1,588) Lucifer (1,560) Fear the Walking Dead (1,448)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018