Giriş Kayıt
Alejandro Lozano

Alejandro Lozano (41)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Alejandro Lozano, 18 Aralık 1975 Meksika doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu. Cabos'u Öldürmek (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Aralık 1975
Doğum Yeri: Meksika
Takma İsmi: Patas
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çaylaklar Çetesi
2013 38 Komedi Senarist    
2013 Aksiyon Yönetmen 8.6 273
2012 37 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
6.3 553
2012 37 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.1 77
2010 35 Komedi Senarist 6.5 123
2010 35 Senarist
Yönetmen
6.6 11

Güneyin Sultanları
2007 32 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
6.1 981

Cabos'u Öldürmek
2004 29 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.6 3,547
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,866) Assassin's Creed (8,621) Doctor Strange (4,876) Allied (4,154) Moana (2,868) Forushande (2,599) Arrival (2,548) Split (2,415) Lion (2,083) Passengers (1,754)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,474) The Flash (5,473) Vikings (4,054) Supernatural (3,140) Blindspot (2,726) Suits (2,426) Sherlock (2,346) The Big Bang Theory (1,852) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,739) Black Sails (1,708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017