Giriş Kayıt
Terri Kwan

Terri Kwan (40)


Oyuncu

Pin-Ying Chen, 02 Temmuz 1976 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Zhai bian (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Pin-Ying Chen
Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1976
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Ying Kuan | Ying Kwan
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 318
2013 37 Komedi Oyuncu 2.0 235
2013 37 Macera Oyuncu 5.1 329
2012 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 93
2010 34 Dram Oyuncu 6.9 217
2009 33 Dram Oyuncu 6.6 192
2008 32 Aksiyon Oyuncu 5.3 77
2008 32 Korku Oyuncu 5.2 63
2008 Oyuncu    
2007 31 Dram Oyuncu 4.8 62
2007 31 Komedi Oyuncu 4.9 106

Yenilmez Savaşçı
2007 31 Aksiyon Oyuncu 5.5 577
2005 29 Dram Oyuncu 5.3 669
2004 Oyuncu    

Sola Dön Sağa Dön
2003 27 Romantik Oyuncu 6.8 1,405
2003 27 Macera Oyuncu 1.4 214
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,821) Assassin's Creed (5,541) Passengers (4,157) Doctor Strange (3,876) Allied (2,743) Split (2,481) Arrival (2,253) xXx: Return of Xander Cage (2,074) Forushande (2,041) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,940) Taboo (4,338) Arrow (3,710) Vikings (3,548) Blindspot (3,016) Legion (3,011) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,988) Suits (2,682) Black Sails (2,504) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017