Giriş Kayıt
Jea DeVoe

Jea DeVoe


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Jea DeVoe, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 419
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 3.4 275
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 60,882
1994 Aksiyon Sanat Bölümü    

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 16,123
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 2,907

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.0 52,930

Gerçeği Arayış
1991 Dram Sanat Bölümü 6.3 3,993
1988 Dram Sanat Bölümü 7.2 300
Film Altyazıları
Kidnap (4,372) T2 Trainspotting (3,692) Beauty and the Beast (2,975) Contratiempo (1,551) The Fate of the Furious (1,498) Redivider (1,300) Dangal (1,182) The Boss Baby (1,061) The Great Wall (952) Get Out (836)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,176) American Gods (5,995) Better Call Saul (5,877) Lucifer (4,245) Twin Peaks (4,235) Into the Badlands (3,692) Supernatural (3,388) Gotham (3,024) 12 Monkeys (2,632) Fargo (2,536)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017