Giriş Kayıt
Jea DeVoe

Jea DeVoe


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Jea DeVoe, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 419
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 3.4 275
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 60,577
1994 Aksiyon Sanat Bölümü    

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 15,810
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 2,907

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.0 52,445

Gerçeği Arayış
1991 Dram Sanat Bölümü 6.3 3,993
1988 Dram Sanat Bölümü 7.2 300
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,910) Live by Night (6,632) Hidden Figures (5,568) Rogue One (5,000) Split (4,663) Paterson (3,914) Assassin's Creed (3,870) Patriots Day (3,720) Allied (3,411) Passengers (1,554)
Dizi Altyazıları
Legion (9,169) Arrow (5,463) The 100 (3,451) The Flash (3,343) The Expanse (3,069) Colony (2,468) Designated Survivor (2,411) The Last Kingdom (1,908) Vikings (1,894) The Originals (1,859)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017