Giriş Kayıt
Jea DeVoe

Jea DeVoe


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Jea DeVoe, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 419
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 3.4 275
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 61,854
1994 Aksiyon Sanat Bölümü    

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 16,524
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 2,907

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.0 54,105

Gerçeği Arayış
1991 Dram Sanat Bölümü 6.3 3,993
1988 Dram Sanat Bölümü 7.2 300
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017