Giriş Kayıt
Erin Stern

Erin Stern


Yönetmen Asistanı

Erin Stern, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Erin Rae Stern
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen Asistanı 8.5 931
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 35
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 2,617
2016 Suç Yönetmen Asistanı 4.2 241

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 202,314

Vurguncular
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 130,861
2016 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 8,515
2016 Komedi Çeşitli 5.3 17,275
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.4 116
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 1,006
2014 Gerilim Yönetmen Asistanı    
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 346
2014 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 16,238

Çelik Adam
2013 Aksiyon Çeşitli 7.1 603,910

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 186,606
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 678

Eski Dostlar
2012 Komedi Çeşitli 6.5 48,375

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Çeşitli 8.4 1,276,794
2012 Dram Çeşitli 7.8 58,884
2011 Biyografi Çeşitli 6.6 110,344

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Çeşitli 6.7 328,730

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Çeşitli 6.9 576,478

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 186,802

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Çeşitli 5.4 18,510
2010 Dram Çeşitli    

Zor Baba 3
2010 Komedi Çeşitli 5.5 93,091
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 86,402
2010 Aksiyon Çeşitli 6.9 15,125
2010 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,879

Adı Çıkmış
2010 Komedi Çeşitli 7.1 306,960

Zorlu Görev
2010 Komedi Çeşitli 6.4 155,337

Başlangıç
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,664,724

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Çeşitli 6.3 159,803

Sevgililer Günü
2010 Komedi Çeşitli 5.7 101,541
2009 Aksiyon Çeşitli 7.6 3,436

Köpek Oteli
2009 Komedi Çeşitli 5.4 18,108
2009 Dram Çeşitli    
2009 Dram Çeşitli 7.6 55,993
2008 Aksiyon Çeşitli    
2008 Suç Çeşitli 5.1 486

Georgia Yasası
2007 Komedi Çeşitli 5.9 21,601

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 355,866

Cinayet Gecesi
2007 Suç Çeşitli 7.2 156,164

İleri
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 133,407
2007 Komedi Çeşitli 7.3 414
2007 Dram Çeşitli 6.8 1,137
2007 Komedi Çeşitli 8.3 156,049

Ölü Kız
2006 Dram Çeşitli 6.7 12,936

Tetikçi
2006 Aksiyon Çeşitli 7.0 211,001

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Çeşitli 6.4 38,816
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 39,148
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 8.9 234,340

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 47,157
Dizi Altyazıları
Vikings (16,700) Black Mirror (5,410) The Flash (4,717) Shameless (4,214) Supernatural (2,820) The Big Bang Theory (2,653) The Blacklist (1,461) Star Trek: Discovery (1,393) Knightfall (1,187) Black Lightning (1,179)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018