Giriş Kayıt
Erin Stern

Erin Stern


Yönetmen Asistanı

Erin Stern, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Erin Rae Stern
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 2,451
2016 Suç Yönetmen Asistanı 4.2 241

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 179,809

Vurguncular
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 118,269
2016 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 8,005
2016 Komedi Çeşitli 5.3 16,335
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.4 116
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 1,006
2014 Gerilim Yönetmen Asistanı    
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 346
2014 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 16,238

Çelik Adam
2013 Aksiyon Çeşitli 7.1 587,260

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 183,232
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 678

Eski Dostlar
2012 Komedi Çeşitli 6.5 47,551

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Çeşitli 8.4 1,243,661
2012 Dram Çeşitli 7.8 57,206
2011 Biyografi Çeşitli 6.6 108,315

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Çeşitli 6.7 322,702

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Çeşitli 6.9 558,529

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 183,634

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Çeşitli 5.4 18,510
2010 Dram Çeşitli    

Zor Baba 3
2010 Komedi Çeşitli 5.5 91,079
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 84,852
2010 Aksiyon Çeşitli 6.9 15,125
2010 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,879

Adı Çıkmış
2010 Komedi Çeşitli 7.1 299,215

Zorlu Görev
2010 Komedi Çeşitli 6.4 153,224

Başlangıç
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,614,072

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Çeşitli 6.3 156,838

Sevgililer Günü
2010 Komedi Çeşitli 5.7 100,135
2009 Aksiyon Çeşitli 7.6 3,436

Köpek Oteli
2009 Komedi Çeşitli 5.4 17,598
2009 Dram Çeşitli    
2009 Dram Çeşitli 7.6 55,539
2008 Aksiyon Çeşitli    
2008 Suç Çeşitli 5.1 486

Georgia Yasası
2007 Komedi Çeşitli 5.9 21,212

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 350,708

Cinayet Gecesi
2007 Suç Çeşitli 7.2 151,184
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 131,170
2007 Dram Çeşitli    
2007 Komedi Çeşitli 7.3 410
2007 Komedi Çeşitli 8.3 153,368

Ölü Kız
2006 Dram Çeşitli 6.7 12,627

Tetikçi
2006 Aksiyon Çeşitli 7.0 207,224

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Çeşitli 6.4 38,159
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 38,431
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 8.9 228,130

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 46,289
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017