Giriş Kayıt
Erin Stern

Erin Stern


Yönetmen Asistanı

Erin Stern, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Erin Rae Stern
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 874
2017 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 9,076
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 2,740
2016 Suç Yönetmen Asistanı 4.2 241

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 210,818

Vurguncular
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 136,663
2016 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 8,884
2016 Komedi Çeşitli 5.3 17,923
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.4 116
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 1,006
2014 Gerilim Yönetmen Asistanı    
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 346
2014 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 16,238

Çelik Adam
2013 Aksiyon Çeşitli 7.1 613,785

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 188,885
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 678

Eski Dostlar
2012 Komedi Çeşitli 6.5 48,971

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Çeşitli 8.4 1,306,550
2012 Dram Çeşitli 7.8 60,910
2011 Biyografi Çeşitli 6.6 111,859

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Çeşitli 6.7 333,348

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Çeşitli 6.9 599,411

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Çeşitli 7.3 188,858

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Çeşitli 5.4 18,881
2010 Dram Çeşitli    

Zor Baba 3
2010 Komedi Çeşitli 5.5 94,618
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 87,485
2010 Aksiyon Çeşitli 6.9 15,125
2010 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,879

Adı Çıkmış
2010 Komedi Çeşitli 7.1 312,293

Zorlu Görev
2010 Komedi Çeşitli 6.4 156,836

Başlangıç
2010 Aksiyon Çeşitli 8.8 1,710,273

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Çeşitli 6.3 161,747

Sevgililer Günü
2010 Komedi Çeşitli 5.7 102,934
2009 Aksiyon Çeşitli 7.6 3,436

Köpek Oteli
2009 Komedi Çeşitli 5.4 18,478
2009 Dram Çeşitli    
2009 Dram Çeşitli 7.6 56,413
2008 Aksiyon Çeşitli    
2008 Suç Çeşitli 5.1 486

Georgia Yasası
2007 Komedi Çeşitli 5.9 22,100

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Çeşitli 7.2 359,505

Cinayet Gecesi
2007 Suç Çeşitli 7.2 159,234

İleri
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 134,972
2007 Komedi Çeşitli 7.3 414
2007 Dram Çeşitli 6.8 1,137
2007 Komedi Çeşitli 8.3 158,092

Ölü Kız
2006 Dram Çeşitli 6.7 12,936

Tetikçi
2006 Aksiyon Çeşitli 7.0 213,515

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Çeşitli 6.4 39,261
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 39,656
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 8.9 239,263

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.4 47,793
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018