Giriş Kayıt
Kevan Shorey

Kevan Shorey (38)


Animasyon, Görsel Efekt

Kevan Shorey, 07 Ocak 1979 Cardiff, Wales, Birleşik Krallık doğumlu animasyon, görsel efekt. Madagaskar (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ocak 1979
Doğum Yeri: Cardiff, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evim
2015 36 Animasyon Animasyon 6.7 78,827

Madagaskar Penguenleri
2014 35 Animasyon Animasyon 6.7 65,804
2011 32 Animasyon Animasyon    
2011 32 Animasyon Animasyon    

Megazeka
2010 31 Animasyon Animasyon 7.3 186,998

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 31 Animasyon Animasyon 8.1 533,920

Neşeli Madagascar
2009 30 Animasyon Animasyon    

Madagaskar 2
2008 29 Animasyon Animasyon 6.7 160,536

Şrek 3
2007 28 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
6.1 228,464

Orman Çetesi
2006 27 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
6.8 135,306
2005 26 Animasyon Görsel Efekt 7.5 4,833

Madagaskar
2005 26 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
6.9 291,830

Ella
2004 25 Komedi Görsel Efekt 6.3 51,372

Şrek 2
2004 25 Animasyon Animasyon 7.2 340,083

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 25 Macera Görsel Efekt 7.8 423,054

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 25 Aksiyon Animasyon 4.5 11,260

Benim Ülkem
2004 25 Dram Görsel Efekt 6.1 2,195

Soğuk Dağ
2003 24 Dram Görsel Efekt 7.2 123,847

Muhteşem Kahramanlar
2003 24 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 147,999
2003 24 Dram Görsel Efekt    

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 24 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 109,397
2003 24 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 120,881
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017