Giriş Kayıt
Kevan Shorey

Kevan Shorey (39)


Animasyon, Görsel Efekt

Kevan Shorey, 06 Ocak 1979 Cardiff, Wales, Birleşik Krallık doğumlu animasyon, görsel efekt. Madagaskar (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ocak 1979
Doğum Yeri: Cardiff, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 6.1 413

Evim
2015 36 Animasyon Animasyon 6.6 82,517

Madagaskar Penguenleri
2014 35 Animasyon Animasyon 6.7 69,303
2011 32 Animasyon Animasyon    
2011 32 Animasyon Animasyon    

Megazeka
2010 31 Animasyon Animasyon 7.3 196,895

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 31 Animasyon Animasyon 8.1 572,529

Neşeli Madagascar
2009 30 Animasyon Animasyon    

Madagaskar 2
2008 29 Animasyon Animasyon 6.7 170,674

Şrek 3
2007 28 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
6.0 240,399

Orman Çetesi
2006 27 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
6.7 141,357
2005 26 Animasyon Görsel Efekt 7.5 5,073

Madagaskar
2005 26 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
6.9 309,401

Ella
2004 25 Komedi Görsel Efekt 6.3 54,339

Şrek 2
2004 25 Animasyon Animasyon 7.2 358,357

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 25 Macera Görsel Efekt 7.9 453,651

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 25 Aksiyon Animasyon 4.5 11,260

Benim Ülkem
2004 25 Dram Görsel Efekt 6.1 2,195

Soğuk Dağ
2003 24 Dram Görsel Efekt 7.2 128,228

Muhteşem Kahramanlar
2003 24 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 152,709
2003 24 Dram Görsel Efekt    

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 24 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 116,855
2003 24 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 125,984
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018