Giriş Kayıt
Astrid Posner

Astrid Posner (43)


Oyuncu

Astrid Posner, 23 Ağustos 1974 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu. Der Staatsanwalt (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1974
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Başak
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 38 Dram Oyuncu    
2009 35 Aksiyon Oyuncu 4.1 379
2009 35 Dram Oyuncu 6.4 719
2006 Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu 5.7 36

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,151
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,542) Den of Thieves (3,009) Maze Runner: The Death Cure (2,681) Hostiles (2,074) Winchester (1,827) A martfüi rém (1,767) Bleeding Steel (1,642) 12 Strong (1,485) The Commuter (1,332) Submergence (676)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,132) La casa de papel (8,090) The Big Bang Theory (3,656) Supernatural (3,122) Gotham (3,117) The Terror (2,942) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,861) Arrow (2,169) Fear the Walking Dead (1,620) Vikings (1,527)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018