Giriş Kayıt
Geddy Lee

Geddy Lee (64)


Oyuncu

Gary Lee Weinrib, 29 Temmuz 1953 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Adamım Benim (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gary Lee Weinrib
Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1953
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Lee | Rush
Takma İsmi: Dirk
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 62 Belgesel Oyuncu 6.3 440
2011 Belgesel Oyuncu 8.5 1,491
2011 58 Müzik Oyuncu 7.8 228
2010 57 Belgesel Oyuncu 8.5 3,042

Adamım Benim
2009 56 Komedi Oyuncu 7.0 173,375
2005 52 Belgesel Oyuncu 8.1 10,020
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017