Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Julien Lucas

Julien Lucas


Oyuncu

Julien Lucas, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu    

Kıskançlık
2013 Dram Oyuncu 6.3 1,099

Güle Güle Sarışın
2012 Komedi Oyuncu 5.1 425

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Oyuncu 6.6 1,326

Sessiz Sesler
2009 Dram Oyuncu 6.7 231
2007 Gerilim Oyuncu 5.9 317
2005 Dram Oyuncu 7.1 2,175
2003 Dram Oyuncu 5.4 482
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017