Giriş Kayıt
Julien Lucas

Julien Lucas


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Julien Lucas, oyuncu, yönetmen, senarist. Les amants réguliers (2005), (2017) Velayet (2017), (2013) Kıskançlık (2013), (2016) Irreplaceable (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Velayet
2017 Dram Oyuncu 7.8 1,918
2016 Oyuncu 6.7 900

Kıskançlık
2013 Dram Oyuncu 6.3 1,099

Güle Güle Sarışın
2012 Komedi Oyuncu 5.1 425

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Oyuncu 6.6 1,326
2011 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   

Sessiz Sesler
2009 Dram Oyuncu 6.7 231
2007 Gerilim Oyuncu 5.9 317
2006 Dram Oyuncu 4.6 14
2005 Dram Oyuncu 7.1 2,175
2003 Dram Oyuncu 5.4 482
Dizi Altyazıları
Westworld (18,192) La casa de papel (3,563) Into the Badlands (2,691) The Flash (2,504) Supernatural (2,430) Legion (2,386) Krypton (2,231) Fear the Walking Dead (1,971) The Big Bang Theory (1,707) Gotham (1,652)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018