Giriş Kayıt
Julien Lucas

Julien Lucas


Oyuncu

Julien Lucas, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 6.7 900

Kıskançlık
2013 Dram Oyuncu 6.3 1,099

Güle Güle Sarışın
2012 Komedi Oyuncu 5.1 425

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Oyuncu 6.6 1,326

Sessiz Sesler
2009 Dram Oyuncu 6.7 231
2007 Gerilim Oyuncu 5.9 317
2005 Dram Oyuncu 7.1 2,175
2003 Dram Oyuncu 5.4 482
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017