Giriş Kayıt
Julien Lucas

Julien Lucas


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Julien Lucas, oyuncu, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 6.7 900

Kıskançlık
2013 Dram Oyuncu 6.3 1,099

Güle Güle Sarışın
2012 Komedi Oyuncu 5.1 425

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Oyuncu 6.6 1,326
2011 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   

Sessiz Sesler
2009 Dram Oyuncu 6.7 231
2007 Gerilim Oyuncu 5.9 317
2006 Dram Oyuncu 4.6 14
2005 Dram Oyuncu 7.1 2,175
2003 Dram Oyuncu 5.4 482
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,997) Rick and Morty (4,731) The Strain (3,164) The Defenders (2,100) Preacher (1,957) Suits (1,795) The Last Ship (1,627) Mr. Mercedes (1,369) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,011)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017