Giriş Kayıt
Levent Öktem

Levent Öktem


Oyuncu

Levent Öktem, oyuncu. Son Osmanlı: Yandım Ali (2007), (2008) Güneşin Oğlu (2008), (2012) Evim Sensin (2012), (2017) Mutluluk Zamani (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 8.2 777
2017 Komedi Oyuncu 7.7 2,519
2016 Dram Oyuncu 6.3 70
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,964
2013 Suç Oyuncu 7.1 833
2013 Dram Oyuncu 4.9 17
2012 Fantastik Oyuncu 5.0 4,455
2012 Komedi Oyuncu 5.6 13
2008 Komedi Oyuncu 7.1 4,006
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,394
2006 Gerilim Oyuncu 3.8 3,143
2003 Dram Oyuncu 6.5 43
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,255) The 100 (2,709) La casa de papel (2,122) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,934) The Crossing (1,685) Into the Badlands (1,683) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018