Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael Ginsburg

Michael Ginsburg (33)


Oyuncu

Michael Ginsburg, 13 Ocak 1984 Moscow, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu. Teenage Angst (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1984
Doğum Yeri: Moscow, USSR [bugünkü Rusya]
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 27 Western Oyuncu 5.0 85
2010 Suç Oyuncu 8.2 1,049
2008 24 Dram Oyuncu 5.5 316

General Babam
2007 23 Aile Oyuncu    
2007 23 Dram Oyuncu 6.6 445
2006 22 Dram Oyuncu 6.6 271
2005 21 Aksiyon Oyuncu 3.7 221
2002 18 Dram Oyuncu 6.6 239
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017