Giriş Kayıt
Tom Fisher

Tom Fisher


Oyuncu

Tom Fisher, oyuncu. Sangay Şövalyeleri (2003), The Nine Lives of Tomas Katz (2000), Treacle Jr. (2010), (2006) Sihirbaz (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.1 941
2013 Dram Oyuncu    

Hazine Adası 1
2012 Macera Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 6.9 538

Genç Victoria
2009 Biyografi Oyuncu 7.3 49,664
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 17
2008 Dram Oyuncu    

Cassandra'nın Rüyası
2007 Suç Oyuncu 6.7 44,444

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Oyuncu 7.5 21,918

Sihirbaz
2006 Dram Oyuncu 7.6 318,785
2004 Aksiyon Oyuncu 6.0 213,370

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Oyuncu 6.2 87,716
2003 Suç Oyuncu 7.8 785
2002 Suç Oyuncu 8.4 5,829
2001 Dram Oyuncu 6.4 18,037

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Oyuncu 6.5 31,300

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Oyuncu 6.3 266,276
2000 Komedi Oyuncu 7.1 899

Yürek Yangını
1997 Romantik Oyuncu 7.3 3,452

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Oyuncu 6.4 5,841
1996 Korku Oyuncu 3.5 664

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Oyuncu 7.6 153,638
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,933
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,200
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017