Giriş Kayıt
Tom Fisher

Tom Fisher


Oyuncu

Tom Fisher, oyuncu. Sangay Şövalyeleri (2003), The Nine Lives of Tomas Katz (2000), Treacle Jr. (2010), (2006) Sihirbaz (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.1 941
2013 Dram Oyuncu    

Hazine Adası 1
2012 Macera Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 6.9 538

Genç Victoria
2009 Biyografi Oyuncu 7.3 48,792
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 17
2008 Dram Oyuncu    

Cassandra'nın Rüyası
2007 Suç Oyuncu 6.7 44,444

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Oyuncu 7.5 21,483

Sihirbaz
2006 Dram Oyuncu 7.6 313,959
2004 Aksiyon Oyuncu 6.0 210,088

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Oyuncu 6.2 86,838
2003 Suç Oyuncu 7.8 785
2002 Suç Oyuncu 8.4 5,816
2001 Dram Oyuncu 6.4 18,037

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Oyuncu 6.5 30,885

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Oyuncu 6.3 263,098
2000 Komedi Oyuncu 7.1 899

Yürek Yangını
1997 Romantik Oyuncu 7.3 3,452

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Oyuncu 6.4 5,841
1996 Korku Oyuncu 3.5 664

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Oyuncu 7.6 151,664
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,879
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,154
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017