Giriş Kayıt
Jim Parsons

Jim Parsons (44)


Oyuncu, Yapımcı

James Joseph Parsons, 24 Mart 1973 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. The Big Bang Theory (2007), Gizli Sayılar (2016), Visions (2015), (2004) Eve Dönüş (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Joseph Parsons
Doğum Tarihi: 24 Mart 1973
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Takma İsmi: Jimmy Pea
Burcu: Koç
Boyu: 1.88 m
9.7 (114 Oy)
  • Currently 194/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
   
2017 44 Oyuncu 7.1 844

Gizli Sayılar
2016 43 Biyografi Oyuncu 7.8 113,768
2016 43 Belgesel Oyuncu 7.8 612

Evim
2015 42 Animasyon Oyuncu 6.7 78,813
2015 42 Korku Oyuncu 5.3 7,708
2014 41 Animasyon Oyuncu 5.6 484
2014 41 Oyuncu    

Keşke Burada Olsam
2014 41 Komedi Oyuncu 6.7 32,054
2014 41 Dram Oyuncu 8.0 22,308
2014 41 Komedi Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,534
2014 41 Reality-TV Oyuncu    
2013 40 Oyuncu    
2012 39 Oyuncu    

Muppetlar
2011 38 Komedi Oyuncu 7.1 78,128
2011 38 Komedi Oyuncu 6.2 36,658
2011 38 Müzik Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,476
2010 37 Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 204
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118

Kayıp Yaşamlar
2007 34 Komedi Oyuncu 6.4 827
2007 Komedi Oyuncu 8.3 574,373

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 33 Komedi Oyuncu 5.9 27,088

Ekspres Kasa
2006 33 Komedi Oyuncu 6.7 12,850

Gizli İlişkiler
2005 32 Dram Oyuncu 7.0 4,210
2005 32 Komedi Oyuncu 5.8 1,300
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Eve Dönüş
2004 31 Komedi Oyuncu 7.5 193,535
2003 30 Komedi Oyuncu 5.5 1,151
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,528

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 256,029
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,716
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,777
1996 Komedi Oyuncu 8.6 37,757
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017