Giriş Kayıt
Alan R. Baxter

Alan R. Baxter


Editör

Alan R. Baxter, editör.

Diğer Bir İsmi: Alan Baxter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Aksiyon Editorial Department 4.9 1,001
2005 Komedi Çeşitli 6.4 62,558
2005 Reality-TV Editorial Department 7.8 6,827

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Çeşitli 6.8 178,203

Acil Servis
1994 Dram Editorial Department 7.7 44,334
1993 Komedi Çeşitli 8.0 62,748
Dizi Altyazıları
Westworld (10,540) The 100 (3,266) The Expanse (2,707) La casa de papel (2,524) 12 Monkeys (2,277) The Crossing (2,237) Into the Badlands (1,828) Colony (1,574) Vikings (1,280) Legion (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018