Giriş Kayıt
Alan R. Baxter

Alan R. Baxter


Editör

Alan R. Baxter, editör.

Diğer Bir İsmi: Alan Baxter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Aksiyon Editorial Department 4.9 1,001
2005 Komedi Çeşitli 6.4 60,078
2005 Reality-TV Editorial Department 7.8 6,827

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Çeşitli 6.8 168,364

Acil Servis
1994 Dram Editorial Department 7.7 41,039
1993 Komedi Çeşitli 8.0 57,884
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017