Giriş Kayıt
Matt Passmore

Matt Passmore (43)


Oyuncu

Matthew Passmore, 24 Aralık 1973 Wynnum-Manly, Queensland, Avustralya doğumlu oyuncu. Testere: Jigsaw Efsanesi (2017), The Glades (2010), Satisfaction (2014), Satisfaction (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Passmore
Doğum Tarihi: 24 Aralık 1973
Doğum Yeri: Wynnum-Manly, Queensland, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Matthew Passmore
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 Suç Oyuncu 6.1 13,380
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 21,461
2016 43 Komedi Oyuncu 6.5 2,515
2014 41 Korku Oyuncu 5.9 3,731
2014 Dram Oyuncu 7.3 3,611
2014 41 Dram Oyuncu 7.3 3,301
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,443
2008 Suç Oyuncu 8.2 3,680
2006 Aksiyon Oyuncu    

Maske 2
2005 32 Macera Oyuncu 2.2 44,793
2001 Dram Oyuncu 7.2 3,750
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017