Giriş Kayıt
Max Deleo

Max Deleo


Kameraman

Max Deleo, kameraman. The Punisher: Dirty Laundry (2012), Trust Me (2013), J. Edgar (2011), Striptiz Kulübü (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicholas Deleo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Kısa Metraj Kameraman 8.2 410
2017 Aksiyon Kameraman 6.4 126,299
2017 Biyografi Kameraman 6.5 7,091

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Kameraman 7.5 324,342
2016 Biyografi Kameraman 7.5 177,396

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Kameraman 5.6 45,961

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Kameraman 7.3 378,197
2014 Suç Kameraman 9.0 398,052

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Kameraman 4.9 174,485
2013 Biyografi Kameraman 7.0 30,058
2013 Komedi Kameraman 7.4 2,698
2013 Komedi Kameraman 6.2 2,799
2012 Kısa Metraj Kameraman 8.2 6,676

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Kameraman 6.1 118,938

Açlık Oyunları
2012 Macera Kameraman 7.2 767,172
2011 Biyografi Kameraman 6.6 111,896

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 108,432
2011 Aksiyon Kameraman 7.0 622,448
2009 Dram Kameraman 4.9 367
2007 Aksiyon Kameraman 8.2 116,212
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018