Giriş Kayıt
Max Deleo

Max Deleo


Kameraman

Max Deleo, kameraman. The Punisher: Dirty Laundry (2012), Trust Me (2013), J. Edgar (2011), Striptiz Kulübü (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicholas Deleo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 6.5 112,595
2017 Biyografi Kameraman 6.5 5,245

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Kameraman 7.5 282,532
2016 Biyografi Kameraman 7.5 172,043
2016 Kısa Metraj Kameraman 6.3 7

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Kameraman 5.6 45,254

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Kameraman 7.3 373,190
2014 Suç Kameraman 9.0 389,856

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Kameraman 4.9 172,744
2013 Biyografi Kameraman 7.0 30,058
2013 Komedi Kameraman 7.4 2,698
2013 Komedi Kameraman 6.2 2,799
2012 Kısa Metraj Kameraman 8.2 6,676

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Kameraman 6.1 117,781

Açlık Oyunları
2012 Macera Kameraman 7.2 760,697
2011 Biyografi Kameraman 6.6 110,879

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 106,576
2011 Aksiyon Kameraman 7.0 606,442
2009 Dram Kameraman 4.9 367
2007 Aksiyon Kameraman 8.2 115,354
Dizi Altyazıları
La casa de papel (27,711) Vikings (2,729) Black Mirror (2,535) Counterpart (2,111) Bron/Broen (1,899) Legends of Tomorrow (1,570) Supernatural (1,235) Altered Carbon (1,143) The Alienist (1,085) Blindspot (959)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018