Giriş Kayıt
Max Deleo

Max Deleo


Kameraman

Max Deleo, kameraman. The Punisher: Dirty Laundry (2012), Trust Me (2013), J. Edgar (2011), Striptiz Kulübü (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicholas Deleo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman    

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Kameraman 7.7 200,623
2017 Dram Kameraman    
2016 Biyografi Kameraman 7.5 158,780
2016 Kısa Metraj Kameraman 6.3 7

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Kameraman 5.6 44,106

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Kameraman 7.3 363,917
2014 Suç Kameraman 9.0 374,525

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Kameraman 4.9 169,720
2013 Biyografi Kameraman 7.0 30,058
2013 Komedi Kameraman 7.4 2,698
2013 Komedi Kameraman 6.2 2,799
2012 Kısa Metraj Kameraman 8.2 6,676

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Kameraman 6.1 115,980

Açlık Oyunları
2012 Macera Kameraman 7.2 749,836
2011 Biyografi Kameraman 6.6 109,072

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 103,569
2011 Aksiyon Kameraman 7.0 587,082
2009 Dram Kameraman 4.9 367
2007 Aksiyon Kameraman 8.2 114,029
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017