Giriş Kayıt
Pavel Kurak

Pavel Kurak (41)


Kameraman, Oyuncu

Pavel Kurak, 30 Ocak 1976 Liberec, Çekoslavakya doğumlu kameraman, oyuncu. Jedna ruka netleská (2003), (2004) Hellboy (2004), (2001) Cehennemden Gelen (2001), (2004) Alien Predator'a Karşı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ocak 1976
Doğum Yeri: Liberec, Çekoslavakya
Diğer Bir İsmi: Pavel 'Smoker' Kurak | Pavel 'Smoker' Kurák | Pave
Takma İsmi: Smoker
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Şövalyeler
2015 39 Aksiyon Kameraman 6.2 30,389
2014 38 Dram Kameraman 5.4 19,610
2013 37 Komedi Kameraman 5.6 313

Frankenstein'ın Ordusu
2013 37 Aksiyon Kameraman 5.3 6,512
2012 36 Macera Kameraman 5.9 871
2010 34 Korku Kameraman 4.5 1,890

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 32 Aksiyon Kameraman 6.6 158,646

Otel 2
2007 31 Korku Kameraman 5.4 72,830
2006 30 Komedi Oyuncu 6.1 286

Omen 666
2006 30 Korku Kameraman 5.5 50,144

Hayatımın Tatili
2006 30 Macera Kameraman 6.4 22,396

Kaçış
2006 30 Aksiyon Kameraman 7.4 90,192

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 29 Macera Kameraman 6.9 302,793

Çılgın Kardeşler
2005 29 Aksiyon Kameraman 5.9 101,925

Her Şey Aydınlandı
2005 29 Komedi Kameraman 7.5 51,728
2005 29 Dram Kameraman    

Alien Predator'a Karşı
2004 28 Aksiyon Kameraman 5.6 150,935
2004 28 Aksiyon Kameraman 6.8 254,608
2003 27 Komedi Oyuncu
Kameraman
6.8 910

Sangay Şövalyeleri
2003 27 Aksiyon Kameraman 6.2 85,313

Geçmişi Olmayan Adam
2002 26 Aksiyon Kameraman 7.9 432,295

Yeni Nesil Ajan
2002 26 Aksiyon Kameraman 5.8 151,227

Gizli Ortak
2002 26 Aksiyon Kameraman 5.6 40,494

Cehennemden Gelen
2001 25 Korku Kameraman 6.8 129,272
Film Altyazıları
Gold (6,840) Rings (5,152) Logan (3,213) La La Land (2,020) Split (1,696) The Age of Shadows (1,683) Zashchitniki (1,543) The Great Wall (1,529) Get Out (1,357) A United Kingdom (1,356)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) The Expanse (3,293) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,223) Better Call Saul (2,884) The Blacklist (2,667) Supernatural (1,998) Vikings (1,612) Game of Thrones (1,578) The Big Bang Theory (1,337) Legion (1,121)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017