Giriş Kayıt
Pavel Kurak

Pavel Kurak (41)


Kameraman, Oyuncu

Pavel Kurak, 30 Ocak 1976 Liberec, Çekoslavakya doğumlu kameraman, oyuncu. Jedna ruka netleská (2003), (2004) Hellboy (2004), (2001) Cehennemden Gelen (2001), (2004) Alien Predator'a Karşı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ocak 1976
Doğum Yeri: Liberec, Çekoslavakya
Diğer Bir İsmi: Pavel 'Smoker' Kurak | Pavel 'Smoker' Kurák | Pave
Takma İsmi: Smoker
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Hikayesi
2016 40 Dram Kameraman 6.2 18,610

Son Şövalyeler
2015 39 Aksiyon Kameraman 6.2 32,055
2014 38 Dram Kameraman 5.4 20,986
2013 37 Komedi Kameraman 5.6 313

Frankenstein'ın Ordusu
2013 37 Aksiyon Kameraman 5.3 6,512
2012 36 Macera Kameraman 5.9 871
2010 34 Korku Kameraman 4.5 1,959

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 32 Aksiyon Kameraman 6.6 164,280

Otel 2
2007 31 Korku Kameraman 5.5 75,379
2006 30 Komedi Oyuncu 6.1 286

Omen 666
2006 30 Korku Kameraman 5.5 51,237

Hayatımın Tatili
2006 30 Macera Kameraman 6.4 23,217

Kaçış
2006 30 Aksiyon Kameraman 7.4 91,307

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 29 Macera Kameraman 6.9 313,411

Çılgın Kardeşler
2005 29 Aksiyon Kameraman 5.9 104,323

Her Şey Aydınlandı
2005 29 Komedi Kameraman 7.5 52,913
2005 29 Dram Kameraman    

Alien Predator'a Karşı
2004 28 Aksiyon Kameraman 5.6 158,719
2004 28 Aksiyon Kameraman 6.8 263,591
2003 27 Komedi Oyuncu
Kameraman
6.8 910

Sangay Şövalyeleri
2003 27 Aksiyon Kameraman 6.2 87,716

Geçmişi Olmayan Adam
2002 26 Aksiyon Kameraman 7.9 445,727

Yeni Nesil Ajan
2002 26 Aksiyon Kameraman 5.8 157,084

Gizli Ortak
2002 26 Aksiyon Kameraman 5.6 41,360

Cehennemden Gelen
2001 25 Korku Kameraman 6.8 132,718
Dizi Altyazıları
Vikings (9,104) Supernatural (3,927) Mr. Robot (3,782) The Big Bang Theory (3,215) Game of Thrones (3,206) Gotham (2,991) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,812) Arrow (2,759) The Flash (1,882)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017