Giriş Kayıt
Charlie Dicus

Charlie Dicus


Kostümcü, Yapımcı

Charlie Dicus, kostümcü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 340,806

Doktor Strange
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.5 386,244

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.8 470,449

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü
Çeşitli
7.3 408,837

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 559,990

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 578,877

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 Kısa Metraj Çeşitli 7.5 4,158
2013 Komedi 8.7 113

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Çeşitli 7.2 620,455

Yedi Psikopat
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 207,156
2012 Biyografi Yapımcı 5.8 670
2006 Dram Çeşitli 7.2 1,506
2004 Suç Çeşitli 6.5 1,389
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,500) Stargate Origins (2,990) Vikings (2,891) Black Mirror (2,617) American Crime Story (1,460) The X Files (1,423) Star Trek: Discovery (1,243) Supernatural (1,215) McMafia (1,102) Altered Carbon (1,087)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018