Giriş Kayıt
Charlie Dicus

Charlie Dicus


Kostümcü, Yapımcı

Charlie Dicus, kostümcü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.9 227,165

Doktor Strange
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.6 336,118

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.9 435,124

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü
Çeşitli
7.3 382,981

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 531,806

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 555,019

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 Kısa Metraj Çeşitli 7.5 4,158
2013 Komedi 8.7 113

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Çeşitli 7.2 601,302

Yedi Psikopat
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 199,440
2012 Biyografi Yapımcı 5.8 670
2006 Dram Çeşitli 7.2 1,506
2004 Suç Çeşitli 6.5 1,389
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017