Giriş Kayıt
Charlie Dicus

Charlie Dicus


Kostümcü, Yapımcı

Charlie Dicus, kostümcü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.8 277,414

Doktor Strange
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.5 351,653

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.9 444,850

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü
Çeşitli
7.3 389,938

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 539,498

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 561,426

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 Kısa Metraj Çeşitli 7.5 4,158
2013 Komedi 8.7 113

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Çeşitli 7.2 606,497

Yedi Psikopat
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 201,294
2012 Biyografi Yapımcı 5.8 670
2006 Dram Çeşitli 7.2 1,506
2004 Suç Çeşitli 6.5 1,389
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017