Giriş Kayıt
Charlie Dicus

Charlie Dicus


Kostümcü, Yapımcı

Charlie Dicus, kostümcü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 363,216

Doktor Strange
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.5 402,046

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.8 486,165

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü
Çeşitli
7.3 419,197

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 571,030

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 588,769

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 Kısa Metraj Çeşitli 7.5 4,158
2013 Komedi 8.7 113

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Çeşitli 7.2 628,045

Yedi Psikopat
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 210,563
2012 Biyografi Yapımcı 5.8 670
2006 Dram Çeşitli 7.2 1,506
2004 Suç Çeşitli 6.5 1,389
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018