Giriş Kayıt
Andy Milonakis

Andy Milonakis (41)


Oyuncu

Andrew Michael Milonakis, 30 Ocak 1976 Katonah, New York, ABD doğumlu oyuncu. (2005) Çılgın Garsonlar (2005), (2010) Finn ve Jake'le Macera Zamanı (2010), (2007) Who's Your Caddy? (2007), (2012) Mac & Devin Go to High School (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Michael Milonakis
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1976
Doğum Yeri: Katonah, New York, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 40 Aksiyon Oyuncu 3.5 239
2014 38 Komedi Oyuncu 3.5 587
2013 Komedi Oyuncu 6.7 3,262
2012 36 Komedi Oyuncu 4.6 355
2012 36 Komedi Oyuncu 4.5 5,299
2010 34 Komedi Oyuncu    

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.7 53,016
2009 33 Komedi Oyuncu    
2009 33 Komedi Oyuncu 4.0 100
2008 32 Komedi Oyuncu 3.8 9,675
2008 32 Macera Oyuncu 4.3 3,358

Yol Muhabbeti
2008 32 Macera Oyuncu 4.4 1,913

Katil Ev
2008 32 Komedi Oyuncu 4.1 1,283
2007 31 Komedi Oyuncu 2.0 13,886

Çılgın Garsonlar
2005 29 Komedi Oyuncu 6.8 78,360
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,637
Film Altyazıları
Gold (2,473) Get Out (1,631) Personal Shopper (1,512) Logan (1,393) Silence (1,248) The Age of Shadows (953) Split (900) La La Land (870) Rings (831) The Fate of the Furious (765)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,857) The Flash (4,188) Into the Badlands (3,125) Gotham (2,159) The Blacklist (1,724) Fargo (1,674) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,370) Game of Thrones (1,363) Billions (1,181)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017