Giriş Kayıt
Andy Milonakis

Andy Milonakis (42)


Oyuncu

Andrew Michael Milonakis, 30 Ocak 1976 Katonah, New York, ABD doğumlu oyuncu. (2005) Çılgın Garsonlar (2005), (2010) Finn ve Jake'le Macera Zamanı (2010), (2007) Who's Your Caddy? (2007), (2012) Mac & Devin Go to High School (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Michael Milonakis
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1976
Doğum Yeri: Katonah, New York, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 40 Aksiyon Oyuncu 3.6 386
2014 38 Komedi Oyuncu 3.5 629
2013 Komedi Oyuncu 6.7 3,398
2012 36 Komedi Oyuncu 4.6 355
2012 36 Komedi Oyuncu 4.5 5,299
2011 Oyuncu 6.9 51
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 59,257
2009 33 Komedi Oyuncu    
2009 33 Komedi Oyuncu 4.0 100
2008 32 Komedi Oyuncu 3.7 9,959
2008 32 Macera Oyuncu 4.3 3,358

Yol Muhabbeti
2008 32 Macera Oyuncu 4.4 1,913

Katil Ev
2008 32 Komedi Oyuncu 4.1 1,283
2007 31 Komedi Oyuncu 2.1 13,955

Çılgın Garsonlar
2005 29 Komedi Oyuncu 6.8 80,903
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,096
Dizi Altyazıları
Westworld (10,210) The Flash (3,681) La casa de papel (3,546) The 100 (3,491) Legion (3,005) Supernatural (2,142) Fear the Walking Dead (2,087) Krypton (1,952) Into the Badlands (1,862) The Big Bang Theory (1,582)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018