Giriş Kayıt
Andy Milonakis

Andy Milonakis (41)


Oyuncu

Andrew Michael Milonakis, 30 Ocak 1976 Katonah, New York, ABD doğumlu oyuncu. (2005) Çılgın Garsonlar (2005), (2010) Finn ve Jake'le Macera Zamanı (2010), (2007) Who's Your Caddy? (2007), (2012) Mac & Devin Go to High School (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Michael Milonakis
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1976
Doğum Yeri: Katonah, New York, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 40 Aksiyon Oyuncu 3.5 239
2014 38 Komedi Oyuncu 3.5 604
2013 Komedi Oyuncu 6.7 3,392
2012 36 Komedi Oyuncu 4.6 355
2012 36 Komedi Oyuncu 4.5 5,299
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 55,986
2009 33 Komedi Oyuncu    
2009 33 Komedi Oyuncu 4.0 100
2008 32 Komedi Oyuncu 3.8 9,675
2008 32 Macera Oyuncu 4.3 3,358

Yol Muhabbeti
2008 32 Macera Oyuncu 4.4 1,913

Katil Ev
2008 32 Komedi Oyuncu 4.1 1,283
2007 31 Komedi Oyuncu 2.1 13,955

Çılgın Garsonlar
2005 29 Komedi Oyuncu 6.8 79,574
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,327
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017