Bar Paly


Oyuncu
9.6 (8 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Barbara Phaly Tel Aviv, Israel
Doğum Yeri: Tel Aviv, İsrail
Diğer Bir İsmi: Barbara Phali
Resimleri (48)
Hayranlar (26 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sırtlanlar
2011 Korku Oyuncu 2.8 833

Lanetli Topraklar
2008 Korku Oyuncu 5.9 54,094

Hançer
2008 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,828
2008 Komedi Oyuncu 6.9 832

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu 7.3 6,363
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158
2012 Dram Oyuncu 7.0 1,351

Zor Kazanç
2013 Komedi Oyuncu 6.5 118,885
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 113,378

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.9 3,500