Giriş Kayıt

Bar Paly


Oyuncu
9.6 (10 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Barbara Phaly Tel Aviv, Israel
Doğum Yeri: Tel Aviv, İsrail
Diğer Bir İsmi: Barbara Phali
Resimleri (48)
Hayranlar (29 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sırtlanlar
2011 Korku Oyuncu 2.8 868

Lanetli Topraklar
2008 Korku Oyuncu 5.9 56,896

Hançer
2008 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,079
2008 Komedi Oyuncu 6.8 906
2009 Suç Oyuncu 6.8 30,440

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu 7.1 30,420
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158
2012 Dram Oyuncu 7.0 1,444

Zor Kazanç
2013 Komedi Oyuncu 6.5 146,785
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 177,083

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.8 3,933
2015 Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015