Giriş Kayıt

Bar Paly


Oyuncu
9.6 (8 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Barbara Phaly Tel Aviv, Israel
Doğum Yeri: Tel Aviv, İsrail
Diğer Bir İsmi: Barbara Phali
Resimleri (48)
Hayranlar (27 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sırtlanlar
2011 Korku Oyuncu 2.8 833

Lanetli Topraklar
2008 Korku Oyuncu 5.9 54,217

Hançer
2008 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,830
2008 Komedi Oyuncu 6.9 834

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu 7.2 10,754
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158
2012 Dram Oyuncu 7.0 1,359

Zor Kazanç
2013 Komedi Oyuncu 6.5 120,191
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 126,156

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.9 3,500
Türkçe Altyazı © 2007 - 2014