Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bar Paly

Bar Paly (31)


Oyuncu

Barbara Phaly, 29 Nisan 1985 Nizhniy Tagil, Sverdlovskaya oblast, RSFSR, USSR doğumlu oyuncu. Jean-Claude Van Johnson (2016), (2014) Non-Stop (2014), (2013) Zor Kazanç (2013), (2008) Lanetli Topraklar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Barbara Phaly
Doğum Tarihi: 29 Nisan 1985
Doğum Yeri: Nizhniy Tagil, Sverdlovskaya oblast, RSFSR, USSR
Diğer Bir İsmi: Barbara Phali
Burcu: Boğa
9.4 (13 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 31 Komedi Oyuncu 8.3 1,050
2016 31 Gerilim Oyuncu 4.1 2,325

Yetenek Avcısı
2014 29 Biyografi Oyuncu 7.0 36,586
2014 29 Aksiyon Oyuncu 7.0 205,455
2014 Dram Oyuncu 8.3 17,515

Zor Kazanç
2013 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 164,226
2012 Dram Oyuncu 7.0 1,492

Erkek Aklı
2012 27 Komedi Oyuncu 4.8 4,166
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Sırtlanlar
2011 26 Korku Oyuncu 2.8 879
2009 Suç Oyuncu 6.7 36,360

Hançer
2008 23 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,169

Lanetli Topraklar
2008 23 Korku Oyuncu 5.9 60,791
2008 Komedi Oyuncu 6.8 932
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016