Giriş Kayıt
Bar Paly

Bar Paly (32)


Oyuncu

Barbara Phaly, 29 Nisan 1985 Nizhniy Tagil, Sverdlovskaya oblast, RSFSR, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu. Jean-Claude Van Johnson (2016), (2014) Non-Stop (2014), (2013) Zor Kazanç (2013), (2008) Lanetli Topraklar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Barbara Phaly
Doğum Tarihi: 29 Nisan 1985
Doğum Yeri: Nizhniy Tagil, Sverdlovskaya oblast, RSFSR, USSR [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: Barbara Phali
Burcu: Boğa
9.4 (13 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 32 Gerilim Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 8.3 1,013
2016 31 Gerilim Oyuncu 4.9 5,045
2015 30 Aksiyon Oyuncu 7.4 25

Yetenek Avcısı
2014 29 Biyografi Oyuncu 7.0 38,655
2014 29 Aksiyon Oyuncu 7.0 218,117
2014 Dram Oyuncu 8.3 23,560

Zor Kazanç
2013 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 173,826
2012 Dram Oyuncu 7.0 1,492

Erkek Aklı
2012 27 Komedi Oyuncu 4.8 4,166
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Sırtlanlar
2011 26 Korku Oyuncu 2.8 879
2009 Suç Oyuncu 6.7 39,795

Hançer
2008 23 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,169

Lanetli Topraklar
2008 23 Korku Oyuncu 5.9 62,918
2008 Komedi Oyuncu 6.8 932
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,546) Stronger (4,370) Dunkirk (3,234) Flatliners (2,215) Loving Vincent (1,990) American Made (1,752) It (1,663) Kingsman: The Golden Circle (1,557) Mother! (1,431) The Foreigner (1,204)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,796) Mr. Robot (6,975) Shameless (5,735) Game of Thrones (3,470) Manhunt: Unabomber (2,890) Peaky Blinders (2,859) Designated Survivor (1,591) The Big Bang Theory (1,418) Lucifer (1,399) Supernatural (1,240)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017