Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bar Paly

Bar Paly


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Barbara Phaly Tel Aviv, Israel
Doğum Yeri:
Tel Aviv, İsrail
Diğer Bir İsmi:
Barbara Phali
9.3 (12 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (48)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 6.9 7

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu 7.1 33,174
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 187,979

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 153,468
2012 Dram Oyuncu 7.0 1,483

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.8 4,075
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Sırtlanlar
2011 Korku Oyuncu 2.8 881
2009 Suç Oyuncu 6.7 32,635

Hançer
2008 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,125

Lanetli Topraklar
2008 Korku Oyuncu 5.9 58,200
2008 Komedi Oyuncu 6.8 930
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016