Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bar Paly

Bar Paly


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Barbara Phaly Tel Aviv, Israel
Doğum Yeri:
Tel Aviv, İsrail
Diğer Bir İsmi:
Barbara Phali
9.4 (13 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (48)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 9.2 10

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu 7.1 34,596
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 194,926

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 157,811
2012 Dram Oyuncu 7.0 1,490

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.8 4,079
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Sırtlanlar
2011 Korku Oyuncu 2.8 869
2009 Suç Oyuncu 6.7 34,095

Hançer
2008 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,113

Lanetli Topraklar
2008 Korku Oyuncu 5.9 59,035
2008 Komedi Oyuncu 6.8 930
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016