Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bar Paly

Bar Paly


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Barbara Phaly Tel Aviv, Israel
Doğum Yeri:
Tel Aviv, İsrail
Diğer Bir İsmi:
Barbara Phali
9.4 (13 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (48)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 4.3 1,036

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 35,502
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 199,273

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 160,273
2012 Dram Oyuncu 7.0 1,492

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.8 4,119
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Sırtlanlar
2011 Korku Oyuncu 2.8 874
2009 Suç Oyuncu 6.7 34,318

Hançer
2008 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,150

Lanetli Topraklar
2008 Korku Oyuncu 5.9 59,818
2008 Komedi Oyuncu 6.8 932
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016