Giriş Kayıt
Delpaneaux Wills

Delpaneaux Wills


Oyuncu

Delpaneaux Adetunji Walakafra Wills Omaha, Nebraska, USA, Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu. Ryde (2017), (2012) Kumdaki Dehşet (2012), (2018) Bad Samaritan (2018), (2005) Kobra Avı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Delpaneaux Adetunji Walakafra Wills Omaha, Nebraska, USA
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Adetunji Wills | Delpaneaux Adetunji Wills | Delpa
Takma İsmi: Tunji
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.3 18
2018 Dram Oyuncu 6.3 1,712
2018 Biyografi Oyuncu    
2017 Korku Oyuncu 6.4 7,485
2017 Gerilim Oyuncu 4.1 64
2017 Komedi Oyuncu    

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Çeşitli 4.7 3,237
2016 Aksiyon Oyuncu 3.6 386
2016 Dram Oyuncu 5.2 191
2016 Korku Oyuncu 5.5 68
2015 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,131
2015 Dram Oyuncu 6.0 5,281
2014 Dram Oyuncu    

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 603,798
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,299
2013 Aksiyon Oyuncu 2.9 254
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.4 96
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 213

Yaklaşan Kıyamet
2012 Aksiyon Oyuncu 2.4 1,579

Kumdaki Dehşet
2012 Komedi Oyuncu 2.6 4,166
2011 Gerilim Oyuncu 4.5 198
2010 Komedi Oyuncu 8.4 7
2009 Komedi Oyuncu 4.3 637
2009 Suç Oyuncu 6.7 41,896
2009 Dram Oyuncu    
2009 Kısa Metraj Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.1 78

Kobra Avı
2005 Korku Oyuncu 2.8 1,738
2005 Komedi Oyuncu    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,948
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,375
- Gerilim Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,874) The Expanse (3,090) The 100 (2,787) La casa de papel (2,058) Colony (1,822) The Crossing (1,589) Luke Cage (1,452) Genius (1,283) 12 Monkeys (1,153) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018