Giriş Kayıt
Delpaneaux Wills

Delpaneaux Wills


Oyuncu

Delpaneaux Adetunji Walakafra Wills Omaha, Nebraska, USA, Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu. Shovel Buddies (2016) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Delpaneaux Adetunji Walakafra Wills Omaha, Nebraska, USA
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Adetunji Wills | Delpaneaux Adetunji Wills | Delpa
Takma İsmi: Tunji
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 2.6 387
2016 Aksiyon Oyuncu 3.6 159
2016 Dram Oyuncu 5.6 141
2016 Korku Oyuncu 5.5 68
2016 Gerilim Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,131
2015 Dram Oyuncu 6.0 5,281
2014 Dram Oyuncu    

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 523,376
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,299
2013 Aksiyon Oyuncu 2.9 254
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.4 96
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 213

Yaklaşan Kıyamet
2012 Aksiyon Oyuncu 2.4 1,579

Kumdaki Dehşet
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Gerilim Oyuncu 4.5 198
2010 Komedi Oyuncu 8.4 7
2009 Komedi Oyuncu 4.3 637
2009 Dram Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 6.7 36,942
2009 Kısa Metraj Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.1 78

Kobra Avı
2005 Korku Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,563
1965 Dram Oyuncu 5.2 4,936
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017