Giriş Kayıt
Domonkos Pardanyi

Domonkos Pardanyi


Dublör, Oyuncu

Domonkos Pardanyi, dublör, oyuncu. Tyrant (2014), Catherine the Great (1996), Şeytanın İkizi (2011), Nazi Vampirler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Domonkos Pardany | Domokos Párdányi | Domonkos Pár
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Dublör    

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Dublör 8.1 283,037

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Dublör 6.7 117,427
2016 Aksiyon Dublör 6.3 35,388

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 113,988
2016 Aksiyon Dublör 7.5 258

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Dublör 8.0 735,587
2015 Dram Dublör 6.7 45,897

Ajan
2015 Aksiyon Dublör 7.0 201,343

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Dublör 6.0 144,437

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Dublör 6.0 128,925
2014 Aksiyon Dublör 7.8 20,470

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Dublör 7.9 507,750
2013 Aksiyon Dublör 6.3 129,064
2013 Aksiyon Dublör 6.7 140,730

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Dublör 7.0 523,019

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 180,057

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Dublör 5.8 165,411
2011 Macera Dublör 5.8 36,655

Kartal
2011 Macera Dublör 6.2 58,648

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,310,979

Ayin
2011 Dram Dublör 6.0 82,164

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Dublör 7.1 56,888

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Dublör 5.4 82,217

Sır
2010 Gerilim Dublör 6.9 59,050

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 243,348

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Dublör 5.8 246,629
2009 Macera Dublör 7.2 58,528

Nazi Vampirler
2009 Korku Dublör 5.4 10,232

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 227,828

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 160,936

Kanlı Elmas
2006 Macera Dublör 8.0 441,856
2006 Aksiyon Dublör 5.1 114,190
2005 Dram Dublör 6.9 116,826

Münih
2005 Dram Dublör 7.6 191,074
2005 Korku Dublör 4.7 2,266

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 239,040

Truva
2004 Dram Dublör 7.2 427,026
2003 Korku Dublör 4.7 3,355

Keskin Nişancı 2
2002 Aksiyon Dublör 5.2 4,898

Genç Hitler
2002 Dram Dublör 6.6 6,343

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Dublör 6.5 29,882
2002 Macera Dublör 7.4 3,566

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Dublör    
2000 Macera Dublör    
1998 Komedi Dublör    
1998 Dram Dublör    

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Dublör    
1996 Biyografi Dublör 6.2 929
1996 Biyografi Dublör 7.1 2,685
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,342) Hostiles (2,757) Den of Thieves (2,712) Maze Runner: The Death Cure (2,195) 12 Strong (2,030) Wildling (1,780) Peter Rabbit (1,039) The Commuter (1,031) Submergence (901) A Quiet Place (757)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,523) The Terror (3,406) The Flash (2,759) Legion (2,720) The Crossing (2,218) Supernatural (1,381) Vikings (1,373) The Expanse (1,296) The Big Bang Theory (1,165) Fear the Walking Dead (1,024)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018