Giriş Kayıt
Domonkos Pardanyi

Domonkos Pardanyi


Dublör, Oyuncu

Domonkos Pardanyi, dublör, oyuncu. Tyrant (2014), Catherine the Great (1996), Şeytanın İkizi (2011), Nazi Vampirler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Domonkos Pardany | Domokos Párdányi | Domonkos Pár
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 8.5 233
2016 Aksiyon Dublör 6.3 25,054

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 97,651

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Dublör 8.1 648,175
2015 Dram Dublör 6.7 40,671

Ajan
2015 Aksiyon Dublör 7.1 185,170

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Dublör 6.0 135,929

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Dublör 6.0 121,575
2014 Aksiyon Dublör 7.9 19,448

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Dublör 7.9 465,518
2013 Aksiyon Dublör 6.3 122,358
2013 Aksiyon Dublör 6.7 131,795

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Dublör 7.0 489,834

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 171,508

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Dublör 5.8 158,111
2011 Macera Dublör 5.8 34,598

Kartal
2011 Macera Dublör 6.2 55,736

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,135,193

Ayin
2011 Dram Dublör 6.0 78,330

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Dublör 7.1 55,259

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Dublör 5.4 78,690

Sır
2010 Gerilim Dublör 6.9 56,913

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 231,342

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Dublör 5.8 236,614
2009 Macera Dublör 7.2 55,158

Nazi Vampirler
2009 Korku Dublör 5.4 9,812

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 215,340

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 154,050

Kanlı Elmas
2006 Macera Dublör 8.0 418,592
2006 Aksiyon Dublör 5.1 110,570
2005 Dram Dublör 7.0 112,631

Münih
2005 Dram Dublör 7.6 182,214
2005 Korku Dublör    

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 226,469

Truva
2004 Macera Dublör 7.2 401,196
2003 Korku Dublör    

Genç Hitler
2002 Dram Dublör 6.6 6,343

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Dublör 6.5 28,921
2002 Aksiyon Dublör    
2002 Macera Dublör    
2002 Macera Dublör    
2000 Macera Dublör    
1998 Komedi Dublör    
1998 Dram Dublör    

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Dublör    
1996 Biyografi Dublör 6.2 929
1996 Biyografi Dublör 7.1 2,685
Film Altyazıları
Live by Night (9,487) Why Him? (6,599) Rogue One (3,364) Resident Evil: The Final Chapter (3,340) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,113) Hidden Figures (2,014) Paterson (1,300) Split (1,243) Allied (953)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,146) Black Sails (4,178) Into the Badlands (3,223) Legion (2,381) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,419)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017