Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Domonkos Pardanyi

Domonkos Pardanyi


Dublör, Oyuncu

Domonkos Pardanyi, dublör, oyuncu. Tyrant (2014), Catherine the Great (1996), Şeytanın İkizi (2011), Nazi Vampirler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Domonkos Pardany | Domokos Párdányi | Domonkos Pár
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Dublör 6.4 19,887
2016 Gerilim Dublör    

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 91,255

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Dublör 8.1 627,249
2015 Dram Dublör 6.7 39,197

Ajan
2015 Aksiyon Dublör 7.1 181,163

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Dublör 6.0 133,876

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Dublör 6.0 119,840
2014 Aksiyon Dublör 7.9 19,127

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Dublör 7.9 454,804
2013 Aksiyon Dublör 6.3 120,451
2013 Aksiyon Dublör 6.7 129,518

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Dublör 7.0 481,777

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 169,626

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Dublör 5.8 156,363
2011 Macera Dublör 5.8 34,133

Kartal
2011 Macera Dublör 6.2 55,048

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,105,521

Ayin
2011 Dram Dublör 6.0 77,634

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Dublör 7.1 54,838

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Dublör 5.4 78,001

Sır
2010 Gerilim Dublör 6.9 56,449

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 228,583

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Dublör 5.8 234,291
2009 Macera Dublör 7.2 54,342

Nazi Vampirler
2009 Korku Dublör 5.4 9,632

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 212,956

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 152,598

Kanlı Elmas
2006 Macera Dublör 8.0 413,142
2006 Aksiyon Dublör 5.1 109,821
2005 Dram Dublör 7.0 111,574

Münih
2005 Dram Dublör 7.6 180,667
2005 Korku Dublör    

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 223,752

Truva
2004 Macera Dublör 7.2 394,795
2003 Korku Dublör    

Genç Hitler
2002 Dram Dublör 6.6 6,343

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Dublör 6.5 28,553
2002 Aksiyon Dublör    
2002 Macera Dublör    
2002 Macera Dublör    
2000 Macera Dublör    
1998 Komedi Dublör    
1998 Dram Dublör    

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Dublör    
1996 Biyografi Dublör 6.2 929
1996 Biyografi Dublör 7.1 2,685
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017