Giriş Kayıt
Domonkos Pardanyi

Domonkos Pardanyi


Dublör, Oyuncu

Domonkos Pardanyi, dublör, oyuncu. Tyrant (2014), Catherine the Great (1996), Şeytanın İkizi (2011), Nazi Vampirler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Domonkos Pardany | Domokos Párdányi | Domonkos Pár
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Dublör 7.3 1,416
2016 Aksiyon Dublör 6.3 28,877

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 103,298

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Dublör 8.1 672,958
2015 Dram Dublör 6.7 42,437

Ajan
2015 Aksiyon Dublör 7.1 190,602

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Dublör 6.0 138,594

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Dublör 6.0 123,873
2014 Aksiyon Dublör 7.9 19,806

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Dublör 7.9 478,595
2013 Aksiyon Dublör 6.3 124,460
2013 Aksiyon Dublör 6.7 134,625

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Dublör 7.0 500,116

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 174,122

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Dublör 5.8 160,457
2011 Macera Dublör 5.8 35,256

Kartal
2011 Macera Dublör 6.2 56,649

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,180,037

Ayin
2011 Dram Dublör 6.0 79,377

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Dublör 7.1 55,749

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Dublör 5.4 79,684

Sır
2010 Gerilim Dublör 6.9 57,539

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 235,076

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Dublör 5.8 239,842
2009 Macera Dublör 7.2 56,179

Nazi Vampirler
2009 Korku Dublör 5.4 10,032

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 218,722

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 156,060

Kanlı Elmas
2006 Macera Dublör 8.0 425,339
2006 Aksiyon Dublör 5.1 111,514
2005 Dram Dublör 7.0 113,940

Münih
2005 Dram Dublör 7.6 184,554
2005 Korku Dublör    

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 230,266

Truva
2004 Macera Dublör 7.2 408,795
2003 Korku Dublör    

Genç Hitler
2002 Dram Dublör 6.6 6,343

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Dublör 6.5 29,245
2002 Aksiyon Dublör    
2002 Macera Dublör    
2002 Macera Dublör    
2000 Macera Dublör    
1998 Komedi Dublör    
1998 Dram Dublör    

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Dublör    
1996 Biyografi Dublör 6.2 929
1996 Biyografi Dublör 7.1 2,685
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017