Giriş Kayıt
Domonkos Pardanyi

Domonkos Pardanyi


Dublör, Oyuncu

Domonkos Pardanyi, dublör, oyuncu. Tyrant (2014), Catherine the Great (1996), Şeytanın İkizi (2011), Nazi Vampirler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Domonkos Pardany | Domokos Párdányi | Domonkos Pár
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Dublör 8.1 302,999

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Dublör 6.7 125,868
2016 Aksiyon Dublör 6.3 36,280

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 115,339
2016 Aksiyon Dublör 7.5 258

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Dublör 8.0 743,777
2015 Dram Dublör 6.6 46,411

Ajan
2015 Aksiyon Dublör 7.0 203,045

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Dublör 6.0 145,334

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Dublör 6.0 129,958
2014 Aksiyon Dublör 7.8 20,609

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Dublör 7.9 512,800
2013 Aksiyon Dublör 6.3 129,851
2013 Aksiyon Dublör 6.6 141,838

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Dublör 7.0 526,546

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 181,049

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Dublör 5.7 166,308
2011 Macera Dublör 5.8 36,919

Kartal
2011 Macera Dublör 6.2 58,988

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Dublör 9.5 1,326,849

Ayin
2011 Dram Dublör 6.0 82,581

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Dublör 7.1 57,079

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Dublör 5.4 82,625

Sır
2010 Gerilim Dublör 6.9 59,293

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 244,819

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Dublör 5.8 247,830
2009 Macera Dublör 7.2 58,912

Nazi Vampirler
2009 Korku Dublör 5.4 10,451

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 229,548

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 161,670

Kanlı Elmas
2006 Macera Dublör 8.0 444,425
2006 Aksiyon Dublör 5.1 114,592
2005 Dram Dublör 6.9 117,335

Münih
2005 Dram Dublör 7.6 192,066
2005 Korku Dublör 4.7 2,266

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 240,544

Truva
2004 Dram Dublör 7.2 429,664
2003 Korku Dublör 4.7 3,355

Keskin Nişancı 2
2002 Aksiyon Dublör 5.2 4,898

Genç Hitler
2002 Dram Dublör 6.6 6,343

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Dublör 6.5 29,882
2002 Macera Dublör 7.4 3,566

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Dublör    
2000 Macera Dublör    
1998 Komedi Dublör    
1998 Dram Dublör    

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Dublör    
1996 Biyografi Dublör 6.2 929
1996 Biyografi Dublör 7.1 2,685
Dizi Altyazıları
Westworld (4,826) La casa de papel (2,293) The Expanse (1,951) Legion (1,630) Colony (1,423) Cloak & Dagger (1,212) Goliath (1,206) Vikings (931) 12 Monkeys (822) Lucifer (771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018