Giriş Kayıt
Domonkos Pardanyi

Domonkos Pardanyi


Dublör, Oyuncu

Domonkos Pardanyi, dublör, oyuncu. Tyrant (2014), Catherine the Great (1996), Şeytanın İkizi (2011), Nazi Vampirler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Domonkos Pardany | Domokos Párdányi | Domonkos Pár
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Dublör    

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Gizem Dublör 8.4 148,445

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Dublör 6.8 67,719
2016 Aksiyon Dublör 6.3 31,747

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 107,765
2016 Aksiyon Dublör 7.5 258

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Dublör 8.1 695,840
2015 Dram Dublör 6.7 44,110

Ajan
2015 Aksiyon Dublör 7.0 195,616

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Dublör 6.0 141,134

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Dublör 6.0 126,046
2014 Aksiyon Dublör 7.8 20,172

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Dublör 7.9 491,785
2013 Aksiyon Dublör 6.3 126,599
2013 Aksiyon Dublör 6.7 137,471

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Dublör 7.0 511,109

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 176,747

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Dublör 5.8 162,576
2011 Macera Dublör 5.8 35,907

Kartal
2011 Macera Dublör 6.2 57,465

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,258,424

Ayin
2011 Dram Dublör 6.0 80,772

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Dublör 7.1 56,134

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Dublör 5.4 80,733

Sır
2010 Gerilim Dublör 6.9 58,270

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 238,824

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Dublör 5.8 242,965
2009 Macera Dublör 7.2 57,240

Nazi Vampirler
2009 Korku Dublör 5.4 10,175

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 222,551

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 158,114

Kanlı Elmas
2006 Macera Dublör 8.0 432,814
2006 Aksiyon Dublör 5.1 112,768
2005 Dram Dublör 7.0 115,305

Münih
2005 Dram Dublör 7.6 187,395
2005 Korku Dublör 4.7 2,266

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 234,192

Truva
2004 Dram Dublör 7.2 416,898
2003 Korku Dublör 4.7 3,355

Keskin Nişancı 2
2002 Aksiyon Dublör 5.2 4,898

Genç Hitler
2002 Dram Dublör 6.6 6,343

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Dublör 6.5 29,530
2002 Macera Dublör    

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Dublör    
2000 Macera Dublör    
1998 Komedi Dublör    
1998 Dram Dublör    

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Dublör    
1996 Biyografi Dublör 6.2 929
1996 Biyografi Dublör 7.1 2,685
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017