Giriş Kayıt
Domonkos Pardanyi

Domonkos Pardanyi


Dublör, Oyuncu

Domonkos Pardanyi, dublör, oyuncu. Tyrant (2014), Catherine the Great (1996), Şeytanın İkizi (2011), Nazi Vampirler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Domonkos Pardany | Domokos Párdányi | Domonkos Pár
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Dublör    

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Dublör 8.2 216,101

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Dublör 6.7 100,450
2016 Aksiyon Dublör 6.3 33,437

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 110,516
2016 Aksiyon Dublör 7.5 258

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Dublör 8.0 722,874
2015 Dram Dublör 6.7 44,933

Ajan
2015 Aksiyon Dublör 7.0 198,180

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Dublör 6.0 142,641

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Dublör 6.0 127,159
2014 Aksiyon Dublör 7.8 20,289

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Dublör 7.9 498,515
2013 Aksiyon Dublör 6.3 127,682
2013 Aksiyon Dublör 6.7 138,827

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Dublör 7.0 516,369

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 178,245

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Dublör 5.8 163,794
2011 Macera Dublör 5.8 36,241

Kartal
2011 Macera Dublör 6.2 58,006

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,282,575

Ayin
2011 Dram Dublör 6.0 81,399

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Dublör 7.1 56,518

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Dublör 5.4 81,356

Sır
2010 Gerilim Dublör 6.9 58,680

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 240,833

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Dublör 5.8 244,590
2009 Macera Dublör 7.2 57,796

Nazi Vampirler
2009 Korku Dublör 5.4 10,232

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 224,562

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 159,366

Kanlı Elmas
2006 Macera Dublör 8.0 436,823
2006 Aksiyon Dublör 5.1 113,395
2005 Dram Dublör 7.0 115,941

Münih
2005 Dram Dublör 7.6 188,848
2005 Korku Dublör 4.7 2,266

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 236,341

Truva
2004 Dram Dublör 7.2 421,459
2003 Korku Dublör 4.7 3,355

Keskin Nişancı 2
2002 Aksiyon Dublör 5.2 4,898

Genç Hitler
2002 Dram Dublör 6.6 6,343

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Dublör 6.5 29,530
2002 Macera Dublör    

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Dublör    
2000 Macera Dublör    
1998 Komedi Dublör    
1998 Dram Dublör    

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Dublör    
1996 Biyografi Dublör 6.2 929
1996 Biyografi Dublör 7.1 2,685
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (19,336) Blade Runner 2049 (3,215) Jigsaw (2,354) Geostorm (2,125) Last Flag Flying (1,638) The Man from Earth: Holocene (1,429) Dunkirk (1,198) It (985) The Foreigner (940) Justice League (705)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,966) Black Mirror (5,267) Shameless (5,157) The Big Bang Theory (3,098) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,001) Star Trek: Discovery (2,965) Supernatural (2,908) The X Files (2,057) The Gifted (1,685) The Blacklist (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018