Giriş Kayıt
Domonkos Pardanyi

Domonkos Pardanyi


Dublör, Oyuncu

Domonkos Pardanyi, dublör, oyuncu. Tyrant (2014), Catherine the Great (1996), Şeytanın İkizi (2011), Nazi Vampirler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Domonkos Pardany | Domokos Párdányi | Domonkos Pár
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 7.8 511
2016 Aksiyon Dublör 6.3 27,113

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 100,803

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Dublör 8.1 662,116
2015 Dram Dublör 6.7 41,682

Ajan
2015 Aksiyon Dublör 7.1 188,121

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Dublör 6.0 137,358

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Dublör 6.0 122,887
2014 Aksiyon Dublör 7.9 19,620

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Dublör 7.9 472,137
2013 Aksiyon Dublör 6.3 123,385
2013 Aksiyon Dublör 6.7 133,267

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Dublör 7.0 495,043

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 172,887

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Dublör 5.8 159,275
2011 Macera Dublör 5.8 34,908

Kartal
2011 Macera Dublör 6.2 56,235

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,155,374

Ayin
2011 Dram Dublör 6.0 78,883

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Dublör 7.1 55,485

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Dublör 5.4 79,206

Sır
2010 Gerilim Dublör 6.9 57,254

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 233,225

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Dublör 5.8 238,265
2009 Macera Dublör 7.2 55,696

Nazi Vampirler
2009 Korku Dublör 5.4 9,958

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 217,011

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 155,132

Kanlı Elmas
2006 Macera Dublör 8.0 422,198
2006 Aksiyon Dublör 5.1 111,059
2005 Dram Dublör 7.0 113,373

Münih
2005 Dram Dublör 7.6 183,442
2005 Korku Dublör    

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 228,594

Truva
2004 Macera Dublör 7.2 405,148
2003 Korku Dublör    

Genç Hitler
2002 Dram Dublör 6.6 6,343

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Dublör 6.5 29,170
2002 Aksiyon Dublör    
2002 Macera Dublör    
2002 Macera Dublör    
2000 Macera Dublör    
1998 Komedi Dublör    
1998 Dram Dublör    

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Dublör    
1996 Biyografi Dublör 6.2 929
1996 Biyografi Dublör 7.1 2,685
Dizi Altyazıları
The Flash (10,846) Better Call Saul (6,281) Fargo (5,548) Arrow (4,587) Lucifer (4,493) The 100 (4,370) Gotham (3,726) 12 Monkeys (2,949) Supernatural (2,922) American Gods (2,886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017