Giriş Kayıt
Domonkos Pardanyi

Domonkos Pardanyi


Dublör, Oyuncu

Domonkos Pardanyi, dublör, oyuncu. Tyrant (2014), Catherine the Great (1996), Şeytanın İkizi (2011), Nazi Vampirler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Domonkos Pardany | Domokos Párdányi | Domonkos Pár
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Dublör 6.4 23,359
2016 Gerilim Dublör    

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 95,026

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Dublör 8.1 639,349
2015 Dram Dublör 6.7 40,037

Ajan
2015 Aksiyon Dublör 7.1 183,490

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Dublör 6.0 135,130

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Dublör 6.0 120,788
2014 Aksiyon Dublör 7.9 19,313

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Dublör 7.9 460,883
2013 Aksiyon Dublör 6.3 121,616
2013 Aksiyon Dublör 6.7 130,880

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Dublör 7.0 486,233

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 170,726

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Dublör 5.8 157,335
2011 Macera Dublör 5.8 34,399

Kartal
2011 Macera Dublör 6.2 55,419

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,122,852

Ayin
2011 Dram Dublör 6.0 78,037

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Dublör 7.1 55,074

Cadılar Zamanı
2011 Aksiyon Dublör 5.4 78,394

Sır
2010 Gerilim Dublör 6.9 56,715

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 230,060

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Dublör 5.8 235,574
2009 Macera Dublör 7.2 54,815

Nazi Vampirler
2009 Korku Dublör 5.4 9,632

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Dublör 7.0 214,277

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 153,439

Kanlı Elmas
2006 Macera Dublör 8.0 416,244
2006 Aksiyon Dublör 5.1 110,241
2005 Dram Dublör 7.0 112,200

Münih
2005 Dram Dublör 7.6 181,560
2005 Korku Dublör    

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 225,248

Truva
2004 Macera Dublör 7.2 398,225
2003 Korku Dublör    

Genç Hitler
2002 Dram Dublör 6.6 6,343

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Dublör 6.5 28,815
2002 Aksiyon Dublör    
2002 Macera Dublör    
2002 Macera Dublör    
2000 Macera Dublör    
1998 Komedi Dublör    
1998 Dram Dublör    

Notre Dame'ın Kamburu
1997 Dram Dublör    
1996 Biyografi Dublör 6.2 929
1996 Biyografi Dublör 7.1 2,685
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017