Giriş Kayıt
Joleigh Fioravanti

Joleigh Fioravanti (35)


Oyuncu

Joleigh Fioravanti, 22 Kasım 1981 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu. Balta (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Kasım 1981
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Joleigh Fiore | Joleigh Fioreavanti | Joleigh Puls
Takma İsmi: JoJo
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Balta 2
2010 29 Komedi Oyuncu 5.5 9,503
2008 27 Komedi Oyuncu 5.4 131
2006 25 Korku Oyuncu 3.8 433

Balta
2006 25 Komedi Oyuncu 5.7 24,061
2006 25 Suç Oyuncu 4.3 688

Ben De Varım
2005 24 Komedi Oyuncu 5.9 359
2003 22 Suç Oyuncu 6.6 19,333
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017