Giriş Kayıt
Vanessa Ross

Vanessa Ross


Oyuncu

Vanessa Ross, oyuncu. Fason Nou (2014) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Karınca Adam ve Eşek Arısı
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 7.1 10,979
2017 Dram Oyuncu 8.2 176,848
2017 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.0 1,534

Ejderin Doğuşu
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,076
2016 Dram Çeşitli 7.7 7,266
2016 Komedi Oyuncu 6.5 706
2016 Dram Oyuncu 5.2 128
2016 Komedi Oyuncu 7.6 3,219
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 130,813

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 430,722
2015 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.4 110,783

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 176,670
2015 Komedi Oyuncu 5.7 114

Bir Genç Kızın Gizli Defteri
2015 Dram Oyuncu 6.9 25,131

Büyük Gözler
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 71,467
2014 Suç Oyuncu 7.3 6,059

Mavi Yasemin
2013 Dram Oyuncu 7.3 171,502

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 173,756
2013 Dram Oyuncu 5.9 1,468

Usta
2012 Dram Oyuncu 7.1 122,651
2012 Dram Oyuncu 5.1 1,110

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 163,414

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Oyuncu 4.4 81,713

Sil Baştan
2010 Komedi Oyuncu 5.6 4,882
2010 Gerilim Oyuncu 7.6 14
2009 Dram Oyuncu 6.1 3,481

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Oyuncu 5.8 18,849
2008 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 20
2008 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,635
2007 Dram Oyuncu 7.1 916

Katilimi Tanıyorum
2007 Suç Çeşitli 3.6 24,093

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 434,248
2007 Komedi Oyuncu 5.7 114

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 207,148
2006 Komedi Oyuncu    

Aşkın Gücü
1998 Dram Oyuncu 7.0 91,617
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018