Giriş Kayıt
Jesse Johnson

Jesse Johnson (34)


Oyuncu

Jesse Wayne Johnson, 07 Aralık 1982 doğumlu oyuncu. Killing Lincoln (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jesse Wayne Johnson
Doğum Tarihi: 07 Aralık 1982
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2013 31 Biyografi Oyuncu    
2011 29 Komedi Oyuncu 4.4 96
2009 27 Korku Oyuncu 3.9 1,643

Hız Tutkusu
2007 25 Aksiyon Oyuncu 4.0 7,945
2003 21 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,292) Rogue One (5,388) Split (4,008) Assassin's Creed (2,907) Hidden Figures (2,412) Brimstone (2,346) Paterson (2,264) The Institute (1,587) The Great Wall (1,343) Patriots Day (1,266)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,234) Legion (7,640) Arrow (4,454) Legends of Tomorrow (2,341) Into the Badlands (2,141) The Expanse (2,040) Vikings (1,895) The Blacklist (1,856) Black Sails (1,695) 24: Legacy (1,633)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017