Giriş Kayıt
Jesse Johnson

Jesse Johnson (34)


Oyuncu

Jesse Wayne Johnson, 07 Aralık 1982 doğumlu oyuncu. Killing Lincoln (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jesse Wayne Johnson
Doğum Tarihi: 07 Aralık 1982
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2013 31 Biyografi Oyuncu    
2011 29 Komedi Oyuncu 4.4 96
2009 27 Korku Oyuncu 3.9 1,643

Hız Tutkusu
2007 25 Aksiyon Oyuncu 4.0 7,945
2003 21 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017