Giriş Kayıt
Jeff Swarthout

Jeff Swarthout


Oyuncu

Jeff Swarthout, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 6.3 1,845
2010 Dram Oyuncu 7.4 36

Gecenin Bahçeleri
2008 Dram Oyuncu 6.9 3,759
2008 Suç Oyuncu 5.2 788
2006 Aksiyon Oyuncu 2.7 1,231

İlk Gün
2003 Komedi Oyuncu 5.9 279
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018