Giriş Kayıt
Thomas Beall

Thomas Beall


Kostümcü

Thomas Beall, kostümcü. Metrodan Kaçış (2009), Seni İstiyorum (2007), The Producers (2005), Grease: Live (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 671
2016 Müzikal Kostüm Bölümü 7.8 2,903
2015 Dram Kostüm Bölümü 8.3 3,249

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Kostüm Bölümü 5.6 73,641

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 157,856

Seni İstiyorum
2007 Dram Kostüm Bölümü 7.4 95,187
2005 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 36,195

Soprano Ailesi
1999 Suç Kostüm Bölümü 9.2 208,573
1996 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 22,320
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017