Giriş Kayıt
Thomas Beall

Thomas Beall


Kostümcü

Thomas Beall, kostümcü. Metrodan Kaçış (2009), Seni İstiyorum (2007), The Producers (2005), Grease: Live (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 671
2016 Müzikal Kostüm Bölümü 7.8 2,903
2015 Dram Kostüm Bölümü 8.3 3,249

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Kostüm Bölümü 5.6 75,055

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 161,469

Seni İstiyorum
2007 Dram Kostüm Bölümü 7.4 96,905
2005 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 36,778

Soprano Ailesi
1999 Suç Kostüm Bölümü 9.2 218,163
1996 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 22,852
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017