Giriş Kayıt
Michael Tyler

Michael Tyler


Makyaj

Michael Tyler, makyaj. Şanslı (1995), Ormanın Kitabı (1994), (2012) Nashville (2012), (2016) Quarry (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj    
2016 Suç Makyaj 8.2 8,135
2014 Komedi Makyaj 5.6 1,634
2014 Dram Makyaj 5.1 2,025
2012 Dram Makyaj 7.7 19,820
2012 Dram Makyaj 5.6 141

Şanslı
1995 Dram Makyaj
Çeşitli
6.7 5,285

Ormanın Kitabı
1994 Macera Makyaj
Çeşitli
6.0 14,012
1994 Dram Makyaj    
1994 Dram Makyaj    
1988 Dram Makyaj 7.5 2,525
1982 Dram Makyaj    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017