Giriş Kayıt
John Beatty

John Beatty


Sanat Bölümü

John Beatty, sanat bölümü. Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), Juno (2007), Kelebek Etkisi (2004), Falling Skies (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Sanat Bölümü 7.0 39,350

Boynuzlar
2013 Dram Sanat Bölümü 6.5 66,251

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 454,922
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 80,050

Ormanın Ötesinde
2009 Aksiyon Sanat Bölümü    

Kana Susadım
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.2 101,033

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 411,568
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.5 450,273

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 102,959
2007 Macera Sanat Bölümü 3.1 654
2007 Dram Sanat Bölümü    

Lanetli Ada
2006 Korku Sanat Bölümü 3.7 57,590

Bir Papaz Sevdim
2006 Dram Sanat Bölümü    

Geçmişin Peşinde
2005 Dram Sanat Bölümü 6.7 5,778

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.2 27,837
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 148,210

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.7 400,377

İtalya'da Aşk
2003 Macera Sanat Bölümü 5.4 31,171

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.6 15,011

Onlar
2002 Korku Sanat Bölümü 4.8 10,969

Balistik
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 3.6 17,280
2002 Gerilim Sanat Bölümü 4.4 172
2001 Suç Sanat Bölümü 4.1 5,647

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sanat Bölümü 8.7 173,920
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018