Giriş Kayıt
Brian Beatty

Brian Beatty


Sanat Bölümü

Brian Beatty, sanat bölümü. Kana Susadım (2009), Lanetli Ada (2006), Son Kurgu (2004), Postal (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kana Susadım
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.2 101,470

Dr. Dolittle: Milyon Dolarlık Köpek
2009 Komedi Sanat Bölümü    
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 21,037
2007 Dram Sanat Bölümü 7.0 399

Lanetli Ada
2006 Korku Sanat Bölümü 3.7 57,758

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.2 27,837
2002 Gerilim Sanat Bölümü 4.4 172
2001 Suç Sanat Bölümü 4.1 5,647
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018