Giriş Kayıt
Carine Zimmerlin

Carine Zimmerlin (42)


Sesler, Senarist

Carine Zimmerlin, 31 Ekim 1974 Bois-Colombes, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu sesler, senarist. İsimsiz Kahramanlar (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1974
Doğum Yeri: Bois-Colombes, Hauts-de-Seine, Fransa
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 40 Dram Sesler
Senarist
6.3 172
2013 39 Dram Sesler    

Güle Güle Sarışın
2012 38 Komedi Sesler 5.1 425
2010 Dram Sesler 6.3 93
2009 35 Dram Sesler 6.8 138

Kasırganın İçinde
2009 35 Biyografi Sesler 6.6 409

Timpelbach Çocukları
2008 34 Macera Sesler 5.9 647

Gizli Aşk
2007 33 Dram Sesler 5.5 174

İsimsiz Kahramanlar
2006 32 Dram Sesler 7.1 12,219
2005 31 Kısa Metraj Sesler 6.5 24
2002 28 Gerilim Sesler 5.8 3,821
Dizi Altyazıları
The Flash (7,027) Into the Badlands (3,388) Legion (2,915) Black Sails (2,409) Arrow (1,978) Vikings (1,815) Legends of Tomorrow (1,745) 24: Legacy (1,693) Iron Fist (1,605) Game of Thrones (1,516)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017