Giriş Kayıt
Nils Widboom

Nils Widboom


Nils Widboom, Tatlı Para (2006), When Will I Be Loved (2004), Kayıp Yaşamlar (2007), Marie ve Bruce (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nils James Widboom
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon 0    
2017 Aksiyon 0 8.8 85,680
2016 Dram 0 6.0 159,873

Doktor Strange
2016 Aksiyon 0 7.5 388,533

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon 0 5.3 164,360

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon 0 6.0 68,625

Stajyer
2015 Komedi 0 7.1 173,898

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Çeşitli 6.7 360,565

Para Avcısı
2013 Biyografi 0 8.2 929,143

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon 0 7.0 494,119
2011 Suç 0 6.7 14,010

Şirinler
2011 Animasyon 0 5.5 73,295
2011 Biyografi 0 7.4 12,495

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon 0 6.1 136,136

İki Babalık
2009 Komedi 0 5.4 33,054

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon 0 6.4 163,446
2008 Dram 0 8.4 195,949

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi 0 6.4 827

Anamorf
2007 Suç 0 5.5 8,128

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi 0 6.1 17,440

Aşk Tarifi
2007 Komedi 0 6.3 63,497
2007 Komedi 0 8.0 1,245
2006 Komedi 0 6.4 2,183

Şanslı Slevin
2006 Suç 0 7.8 279,613

Tatlı Para
2006 Komedi 0 5.3 2,586

Son Dilek
2005 Komedi 0 6.8 3,688
2005 Komedi 0 6.7 4,236
2004 Komedi 0 6.4 257
2004 Aksiyon 0 7.0 39,323
2004 Komedi 0 5.3 6,391
2004 Dram 0 4.5 3,002

Marie ve Bruce
2004 Komedi 0 4.7 1,017

Aşkın Kitabı
2004 Komedi 0 5.4 1,468

25. Saat
2002 Suç 0 7.7 157,915
2001 Komedi Çeşitli 5.4 483

Aşağıdakiler
2000 Romantik Çeşitli 4.9 12,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018