Giriş Kayıt
Nils Widboom

Nils Widboom


Nils Widboom, Tatlı Para (2006), When Will I Be Loved (2004), Kayıp Yaşamlar (2007), Marie ve Bruce (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nils James Widboom
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon 0    
2016 Dram 0 5.9 153,627

Doktor Strange
2016 Aksiyon 0 7.6 324,135

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon 0 5.3 153,177

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon 0 6.0 62,496

Stajyer
2015 Komedi 0 7.1 162,595

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Çeşitli 6.7 348,327

Para Avcısı
2013 Biyografi 0 8.2 879,336

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon 0 7.0 480,690
2011 Suç 0 6.7 13,601

Şirinler
2011 Animasyon 0 5.5 71,030
2011 Dram 0    

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon 0 6.1 131,983

İki Babalık
2009 Komedi 0 5.4 32,446

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon 0 6.4 159,191
2008 Dram 0 8.4 189,823

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi 0 6.4 827

Anamorf
2007 Suç 0 5.5 8,128

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi 0 6.1 16,083

Aşk Tarifi
2007 Komedi 0 6.3 61,732
2007 Komedi 0 8.0 1,245
2006 Komedi 0 6.4 2,183

Şanslı Slevin
2006 Suç 0 7.8 273,826

Tatlı Para
2006 Komedi 0 5.3 2,586

Son Dilek
2005 Komedi 0 6.8 3,688
2005 Komedi 0 6.7 4,236
2004 Komedi 0 6.4 257
2004 Aksiyon 0 7.0 38,345
2004 Komedi 0 5.3 6,391
2004 Dram 0 4.5 2,933

Marie ve Bruce
2004 Komedi 0 4.7 1,017

Aşkın Kitabı
2004 Komedi 0 5.4 1,468

25. Saat
2002 Suç 0 7.7 155,204
2001 Komedi Çeşitli 5.4 483

Aşağıdakiler
2000 Romantik Çeşitli 4.9 12,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017