Giriş Kayıt
Nils Widboom

Nils Widboom


Nils Widboom, Tatlı Para (2006), When Will I Be Loved (2004), Kayıp Yaşamlar (2007), Marie ve Bruce (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nils James Widboom
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon 0 7.8 96,033
2017 Aksiyon 0 8.7 94,841
2016 Dram 0 6.0 160,653

Doktor Strange
2016 Aksiyon 0 7.5 402,234

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon 0 5.3 166,563

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon 0 6.0 69,923

Stajyer
2015 Komedi 0 7.1 176,338

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Çeşitli 6.7 363,580

Para Avcısı
2013 Biyografi 0 8.2 944,433

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon 0 7.0 497,595
2011 Suç 0 6.7 14,084

Şirinler
2011 Animasyon 0 5.5 73,854
2011 Biyografi 0 7.4 12,495

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon 0 6.1 137,156

İki Babalık
2009 Komedi 0 5.4 33,196

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon 0 6.4 164,446
2008 Dram 0 8.4 197,378

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi 0 6.4 827

Anamorf
2007 Suç 0 5.5 8,128

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi 0 6.1 17,440

Aşk Tarifi
2007 Komedi 0 6.3 63,857
2007 Komedi 0 8.0 1,245
2006 Komedi 0 6.4 2,183

Şanslı Slevin
2006 Suç 0 7.8 280,853

Tatlı Para
2006 Komedi 0 5.3 2,586

Son Dilek
2005 Komedi 0 6.8 3,688
2005 Komedi 0 6.7 4,236
2004 Komedi 0 6.4 257
2004 Aksiyon 0 7.0 39,549
2004 Komedi 0 5.3 6,391
2004 Dram 0 4.5 3,002

Marie ve Bruce
2004 Komedi 0 4.7 1,017

Aşkın Kitabı
2004 Komedi 0 5.4 1,468

25. Saat
2002 Suç 0 7.7 158,506
2001 Komedi Çeşitli 5.4 483

Aşağıdakiler
2000 Romantik Çeşitli 4.9 12,417
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,782) Den of Thieves (2,583) Maze Runner: The Death Cure (2,298) Hostiles (2,199) Winchester (2,183) 12 Strong (1,998) Submergence (1,686) Peter Rabbit (1,233) The Commuter (1,105) A martfüi rém (776)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,694) Supernatural (3,848) The Flash (3,305) The Terror (2,665) Legion (2,440) The Big Bang Theory (2,333) Gotham (2,030) The Expanse (1,990) The Crossing (1,885) Arrow (1,772)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018