Giriş Kayıt
Nils Widboom

Nils Widboom


Nils Widboom, The Punisher (2017), Tatlı Para (2006), When Will I Be Loved (2004), Kayıp Yaşamlar (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nils James Widboom
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon 0    
2017 Aksiyon 0 9.2 18,160
2016 Dram 0 6.0 157,864

Doktor Strange
2016 Aksiyon 0 7.5 361,506

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon 0 5.3 159,626

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon 0 6.0 66,093

Stajyer
2015 Komedi 0 7.1 168,707

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Çeşitli 6.7 354,918

Para Avcısı
2013 Biyografi 0 8.2 905,914

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon 0 7.0 487,783
2011 Suç 0 6.7 13,815

Şirinler
2011 Animasyon 0 5.5 72,327
2011 Biyografi 0 7.4 12,495

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon 0 6.1 134,300

İki Babalık
2009 Komedi 0 5.4 32,679

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon 0 6.4 161,538
2008 Dram 0 8.4 193,199

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi 0 6.4 827

Anamorf
2007 Suç 0 5.5 8,128

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi 0 6.1 17,000

Aşk Tarifi
2007 Komedi 0 6.3 62,729
2007 Komedi 0 8.0 1,245
2006 Komedi 0 6.4 2,183

Şanslı Slevin
2006 Suç 0 7.8 277,216

Tatlı Para
2006 Komedi 0 5.3 2,586

Son Dilek
2005 Komedi 0 6.8 3,688
2005 Komedi 0 6.7 4,236
2004 Komedi 0 6.4 257
2004 Aksiyon 0 7.0 38,871
2004 Komedi 0 5.3 6,391
2004 Dram 0 4.5 3,002

Marie ve Bruce
2004 Komedi 0 4.7 1,017

Aşkın Kitabı
2004 Komedi 0 5.4 1,468

25. Saat
2002 Suç 0 7.7 156,763
2001 Komedi Çeşitli 5.4 483

Aşağıdakiler
2000 Romantik Çeşitli 4.9 12,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017