Giriş Kayıt

Demi Lovato (22)


Oyuncu, Müzik
9.7 (12 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Demetria Devonne Lovato
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1992 (Perşembe)
Doğum Yeri: Albuquerque, New Meksika, ABD
Takma İsmi: Mc D Love
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
Boyu:1.61 m
Resimleri (60)
Hayranlar (45 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,920
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,676
2002 Game-Show Oyuncu 4.1 18,909
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,597
2003 Komedi Oyuncu 7.4 8,959
2005 Aile Oyuncu 4.7 7,357

Rock Kampı
2008 Komedi Oyuncu    

Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Oyuncu    

Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi
2009 Belgesel Oyuncu 2.1 17,105
2009 Komedi Oyuncu 7.0 7,615

Sonny'nin Yıldızı
2011 Komedi Oyuncu, Müzik    
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 6.8 111,451
2009 News Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 2.6 465
2011 Müzik Oyuncu 5.2 4,973
2010 Komedi Oyuncu 8.2 14,547
2009 Aile Oyuncu    
2011 Müzik Oyuncu    

Şirinler 3
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 8.1 5,751
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015