Giriş Kayıt
Demi Lovato

Demi Lovato (25)


Oyuncu, Müzisyen

Demetria Devonne Lovato, 20 Ağustos 1992 Albuquerque, New Meksika, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Sonny'nin Yıldızı (2009), The X Factor (2011), As the Bell Rings (2007), (2009) Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Demetria Devonne Lovato
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1992
Doğum Yeri: Albuquerque, New Meksika, ABD
Takma İsmi: Mc D Love
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
Boyu: 1.61 m
9.7 (15 Oy)
  • Currently 194.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (69)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şirinler: Kayıp Köy
2017 25 Animasyon Oyuncu 5.9 10,896
2016 24 Komedi Oyuncu 4.7 52,256
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2015 Komedi Oyuncu 6.7 2,978
2014 22 Müzik Oyuncu 5.9 133

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 16,096
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,991
2012 20 Oyuncu    
2011 Müzik Oyuncu 5.2 5,192
2011 Müzik Oyuncu 5.1 223
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,901
2010 18 Komedi Oyuncu    

Prenses Koruma Programı
2009 17 Komedi Oyuncu    

Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi
2009 17 Belgesel Oyuncu 2.1 17,135
2009 17 Aile Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491

Sonny'nin Yıldızı
2009 Komedi Oyuncu
Müzik
6.2 8,485
2009 Game-Show Oyuncu 8.3 7,379
2009 News Oyuncu 5.6 86
2009 Komedi Oyuncu 6.7 121,034

Rock Kampı
2008 16 Komedi Oyuncu    
2007 Kısa Metraj Oyuncu 5.1 808
2006 Belgesel Oyuncu 2.6 465
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,596
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,037
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,487
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,917
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,089) Stronger (4,065) Dunkirk (3,039) Loving Vincent (1,892) American Made (1,620) It (1,586) Flatliners (1,578) Kingsman: The Golden Circle (1,448) Mother! (1,332) The Foreigner (749)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,002) Mr. Robot (6,596) Shameless (5,605) Game of Thrones (3,269) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,659) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,167)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017