Giriş Kayıt
Demi Lovato

Demi Lovato (24)


Oyuncu, Müzisyen

Demetria Devonne Lovato, 20 Ağustos 1992 Albuquerque, New Meksika, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. The X Factor (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Demetria Devonne Lovato
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1992
Doğum Yeri: Albuquerque, New Meksika, ABD
Takma İsmi: Mc D Love
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
Boyu: 1.61 m
9.7 (14 Oy)
  • Currently 194.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (69)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şirinler: Kayıp Köy
2017 Animasyon Oyuncu 5.8 3,635
2016 24 Komedi Oyuncu 4.7 48,290
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2015 Komedi Oyuncu 6.9 2,422
2014 22 Müzik Oyuncu 5.9 133

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 15,417
2014 Komedi Oyuncu 7.8 11,077
2012 20 Oyuncu    
2011 Müzik Oyuncu 5.2 5,192
2011 19 Müzik Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,099
2010 18 Komedi Oyuncu    

Prenses Koruma Programı
2009 17 Komedi Oyuncu    

Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi
2009 17 Belgesel Oyuncu 2.1 17,135
2009 17 Aile Oyuncu    

Sonny'nin Yıldızı
2009 Komedi Oyuncu
Müzik
6.2 8,134
2009 17 News Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2009 Komedi Oyuncu 6.7 119,352

Rock Kampı
2008 16 Komedi Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 2.6 465
2005 Aile Oyuncu 4.7 8,406
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,395
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,747
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,773
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,634
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Kidnap (4,307) T2 Trainspotting (3,391) Beauty and the Beast (2,912) Contratiempo (1,515) The Fate of the Furious (1,462) Redivider (1,259) Dangal (1,132) The Boss Baby (1,023) The Great Wall (923) Get Out (813)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,897) Better Call Saul (5,752) The Flash (5,702) Twin Peaks (4,166) Lucifer (4,084) Into the Badlands (3,643) Supernatural (3,243) Gotham (2,947) 12 Monkeys (2,546) Fargo (2,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017