Demi Lovato (21)


Oyuncu, Müzik
9.6 (10 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Gerçek İsmi: Demetria Devonne Lovato
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1992 (Perşembe)
Doğum Yeri: Albuquerque, New Meksika, ABD
Takma İsmi: Mc D Love
Burcu: Aslan
Web Sitesi: Facebook | MySpace
Boyu:1.61 m
Resimleri (59)
  • Demi Lovato
  • Demi Lovato
  • Demi Lovato
  • Demi Lovato
  • Demi Lovato
Hayranlar (43 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
The Tonight Show with Jay Leno 1992 Komedi Oyuncu 5.2 6,598
The View 1997 Talk-Show Oyuncu 3.0 3,178
American Idol: The Search for a Superstar 2002 Game-Show Oyuncu 4.0 16,956
Jimmy Kimmel Live! 2003 Komedi Oyuncu 6.5 4,150
Ellen: The Ellen DeGeneres Show 2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,369
Dancing with the Stars 2005 Aile Oyuncu 4.4 5,715
Camp Rock
Rock Kampı
2008 Komedi Oyuncu 4.6 13,283
Princess Protection Program
Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Oyuncu 5.5 7,810
Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi
2009 Belgesel Oyuncu 1.9 17,089
Late Night with Jimmy Fallon 2009 Komedi Oyuncu 6.4 4,458
Sonny with a Chance
Sonny'nin Yıldızı
2011 Komedi Oyuncu, Müzik 5.8 1,944
Camp Rock 2: The Final Jam 2010 Komedi Oyuncu 4.8 5,663
Glee 2009 Komedi Oyuncu 6.9 99,341
President Obama: The Inauguration 2009 News Oyuncu 6.0 73
Disney 365 2006 Belgesel Oyuncu 4.7 152
The X Factor 2011 Müzik Oyuncu 4.9 4,061
Conan 2010 Komedi Oyuncu 8.2 11,246
Barney: Top 20 Countdown 2009 Aile Oyuncu 7.2 17
MTV Video Music Awards 2011 2011 Müzik Oyuncu 4.9 190