Giriş Kayıt

Demi Lovato (22)


Oyuncu, Müzik
9.7 (12 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Demetria Devonne Lovato
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1992 (Perşembe)
Doğum Yeri: Albuquerque, New Meksika, ABD
Takma İsmi: Mc D Love
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
Boyu:1.61 m
Resimleri (60)
Hayranlar (43 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,291
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,373
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 18,034
2003 Komedi Oyuncu 6.8 5,167
2003 Komedi Oyuncu 7.3 7,903
2005 Aile Oyuncu 4.6 6,618

Rock Kampı
2008 Komedi Oyuncu 4.8 15,306

Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Oyuncu 5.6 9,547

Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi
2009 Belgesel Oyuncu 1.9 17,089
2009 Komedi Oyuncu 6.9 5,818

Sonny'nin Yıldızı
2011 Komedi Oyuncu, Müzik 5.8 1,944
2010 Komedi Oyuncu 5.0 7,072
2009 Komedi Oyuncu 6.8 103,537
2009 News Oyuncu 5.8 76
2006 Belgesel Oyuncu 2.5 453
2011 Müzik Oyuncu 5.2 4,680
2010 Komedi Oyuncu 8.2 12,301
2009 Aile Oyuncu 6.9 17
2011 Müzik Oyuncu 5.3 206
2014 Komedi Oyuncu 8.3 2,668
Türkçe Altyazı © 2007 - 2014