Demi Lovato (22)


Oyuncu, Müzik
9.7 (13 Oy)
  • Currently 193.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Demetria Devonne Lovato
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1992 (Perşembe)
Doğum Yeri: Albuquerque, New Meksika, ABD
Takma İsmi: Mc D Love
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
Boyu:1.61 m
Resimleri (60)
Hayranlar (46 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,253
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,349
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 18,000
2003 Komedi Oyuncu 6.8 5,093
2003 Komedi Oyuncu 7.3 7,844
2005 Aile Oyuncu 4.6 6,564

Rock Kampı
2008 Komedi Oyuncu 4.8 15,199

Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Oyuncu 5.6 9,448

Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi
2009 Belgesel Oyuncu 1.9 17,089
2009 Komedi Oyuncu 6.9 5,733

Sonny'nin Yıldızı
2011 Komedi Oyuncu, Müzik 5.8 1,944
2010 Komedi Oyuncu 5.0 7,004
2009 Komedi Oyuncu 6.9 103,267
2009 News Oyuncu 5.8 76
2006 Belgesel Oyuncu 2.6 441
2011 Müzik Oyuncu 5.2 4,657
2010 Komedi Oyuncu 8.2 12,180
2009 Aile Oyuncu 6.9 17
2011 Müzik Oyuncu 5.4 202
2014 Komedi Oyuncu 8.4 2,276