Giriş Kayıt

Demi Lovato (22)


Oyuncu, Müzik
9.7 (12 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Demetria Devonne Lovato
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1992 (Perşembe)
Doğum Yeri: Albuquerque, New Meksika, ABD
Takma İsmi: Mc D Love
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
Boyu:1.61 m
Resimleri (60)
Hayranlar (46 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,694
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,593
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 18,594
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,144
2003 Komedi Oyuncu 7.4 8,658
2005 Aile Oyuncu 4.7 7,143

Rock Kampı
2008 Komedi Oyuncu    

Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Oyuncu    

Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi
2009 Belgesel Oyuncu 2.1 17,071
2009 Komedi Oyuncu 7.0 7,032

Sonny'nin Yıldızı
2011 Komedi Oyuncu, Müzik    
2010 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 6.8 109,467
2009 News Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 2.6 461
2011 Müzik Oyuncu 5.2 4,889
2010 Komedi Oyuncu 8.2 13,825
2009 Aile Oyuncu    
2011 Müzik Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 8.2 4,780
Dizi Altyazıları
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015