Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Demi Lovato

Demi Lovato (23)


Oyuncu, Müzisyen
Gerçek İsmi:
Demetria Devonne Lovato
Doğum Tarihi:
20 Ağustos 1992 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Albuquerque, New Meksika, ABD
Takma İsmi: Mc D Love
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
Boyu: 1.61 m
9.7 (14 Oy)
  • Currently 194.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (69)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    

Şirinler 3
2015 Animasyon Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 8.0 7,436

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 12,562
2011 Müzik Oyuncu 5.2 5,140
2011 Müzik Oyuncu    

Sonny'nin Yıldızı
2011 Komedi Oyuncu
Müzik
   
2010 Komedi Oyuncu 8.2 15,655
2010 Komedi Oyuncu    

Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Oyuncu    

Jonas Brothers: 3 Boyutlu Konser Deneyimi
2009 Belgesel Oyuncu 2.1 17,137
2009 Aile Oyuncu    
2009 News Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.1 8,552
2009 Komedi Oyuncu 6.7 114,334

Rock Kampı
2008 Komedi Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 2.6 467
2005 Aile Oyuncu 4.7 7,797
2003 Komedi Oyuncu 7.4 9,602
2003 Komedi Oyuncu 6.9 7,538
2002 Game-Show Oyuncu 4.1 19,217
1997 Talk-Show Oyuncu 3.0 3,999
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016