Giriş Kayıt
Warren Lawtey

Warren Lawtey


Görsel Efekt, Animasyon, Özel Efekt

Warren Lawtey, görsel efekt, animasyon, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon 6.7 729
2013 Macera Görsel Efekt 4.8 911

Barbie'nin Rüya Evi
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.4 806

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.0 45,951

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 Animasyon Animasyon 4.8 9,771
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.1 119,298

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Özel Efekt 5.8 6,633
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,901) Blade Runner 2049 (3,520) Jigsaw (2,646) Last Flag Flying (2,439) The Man from Earth: Holocene (2,415) Geostorm (2,378) The Open House (1,345) Dunkirk (1,189) The Foreigner (1,054) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,156) Black Mirror (5,650) Supernatural (4,724) The Big Bang Theory (4,061) Shameless (2,660) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,579) The Blacklist (2,234) The Flash (1,915) The X Files (1,899) Knightfall (1,492)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018