Giriş Kayıt
Warren Lawtey

Warren Lawtey


Görsel Efekt, Animasyon, Özel Efekt

Warren Lawtey, görsel efekt, animasyon, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon    
2013 Macera Görsel Efekt 4.8 911

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.0 44,155

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 Animasyon Animasyon 4.8 9,771
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.1 114,696

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Özel Efekt 5.8 6,255
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017