Giriş Kayıt
Warren Lawtey

Warren Lawtey


Görsel Efekt, Animasyon, Özel Efekt

Warren Lawtey, görsel efekt, animasyon, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon    
2013 Macera Görsel Efekt 4.8 911

Barbie'nin Rüya Evi
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.4 806

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.0 45,528

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 Animasyon Animasyon 4.8 9,771
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.1 117,866

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Özel Efekt 5.8 6,633
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017